29/03/2024 - 6:33
Més

    Lídia Chafer serà la nova regidora del Grup Municipal Compromís

    Altres notícies

    Després de la dimissió de la regidora Sílvia Urenya, Lídia Chafer sera la nova portaveu del grup municipal Compromís per Ontinyent. La dimissió d’Urenya es farà efectiva administrativament al plenari del pròxim dijous 27 de setembre.

    Prèviament, durant les passades setmanes s’han produït les converses oportunes amb els membres de la llista de 2015.Des de Compromís expiquen que per ordre de llista s’ha parlat amb les persones que els tocava optar al càrrec de regidor. Hi han renunciat al mateix la número cinc, Elvira Tortosa, i també ha renunciat el següent, Vicent Egea el número sis.

    Des de Compromís per Ontinyent comuniquen que “la companya Lídia Chafer Molina, que ocupava el número 7 en la llista a les eleccions locals de 2015, ha acceptat ocupar el càrrec de regidora a l’ajuntament d’Ontinyent”. Després del plenari de setembre, on es farà efectiva la renúncia de l’actual regidora, s’iniciarà el tràmit per a incorporar a la nova regidora Lídia Chafer. El tràmit dependrà de la Junta Electoral Central que cal que acredite la documentació necessària.

    Lídia ha manifestat que “entre a treballar i ajudar als companys que conformen el Grup Municipal Compromís amb il·lusió. Malgrat tot m’incorpore amb un període molt curt, ja que les pròximes eleccions són, com a molt tardar en maig de 2019, al mateix temps ajudar a planificar els nous comicis és també encoratjador”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -