25/04/2024 - 16:00
Més

    El Govern d’Ontinyent acusa a Filiberto Tortosa de “pegar l’espantà”en la Mancomunitat

    Altres notícies

    Des del Govern d’Ontinyent, en conèixer l’abandonament de Filiberto Tortosa de la presidència de la Mancomunitat, se l’ha acusat de “fer allò que millor sap fer, que és fugir dels problemes, en aquest cas, del problema del fem que el seu partit ha creat”. Tortosa ha “pegat l’espantà perquè ha tingut coneixement que en unes setmanes el Consorci del fem va a passar els rebuts als veïns i no vol aparèixer com el màxim responsable d’aquest desgavell”.

    Les mateixes fonts consideren que les justificacions donades per Tortosa “només són excuses i confirmen la seu incapacitat per a resoldre qualsevol problema. En el assumpte del fem, que suposarà un increment del rebut del fem del 100%, Tortosa s’ha dedicat enganyar a tots i a deixar passar el temps fins que no ha pogut suportar la pressió i ha pegat a fugir. En aquest sentit, des del Govern d’Ontinyent se senten “defraudats” amb l’actitud de Tortosa, que no ha estat ni tan sols capaç de comunicar la seua decisió a l’Ajuntament d’Ontinyent, del qual és conseller amb el recolzament de tots els partits: “eixe és el valor que Tortosa li dóna al consens”, assenyalen.

    Recorden les mateixes fonts que Filiberto Tortosa fou elegit representant d’Ontinyent pel Govern progressista perquè defensara els interessos del nostre poble i el que ha fet és “defraudar eixa confiança dimitint de president i generant una inestabilitat en la mancomunitat innecessària”. Pensen des del Govern d’Ontinyent que “Tortosa només demostra amb aquesta dimissió que  quan apareixen els problemes l’única cosa que sap fer és fugir”.

    Per altra banda, des del Govern d’Ontinyent han advertit que demanaran una auditoria econòmica de la situació financera en què ha deixat Filiberto Tortosa la Mancomunitat, i els consellers d’Ontinyent li demanaran les responsabilitats que se’n deriven d’una gestió que ha conduït la mancomunitat a aparèixer en el llistat negre de al Sindicatura de Comptes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -