Home > Política > La Mancomunitat de La Vall d’Albaida nomena la seua nova Junta de Govern
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

La Mancomunitat de La Vall d’Albaida nomena la seua nova Junta de Govern

El ple de la de La Vall d’Albaida nomenava ahir la nova Junta de Govern de l’entitat, de la que formaran part tots els grups polítics (PSPV-, PP i Compromís), tot i tenir majoria absoluta els Socialistes.

L’ens, que té a l’alcalde de , , com a president, i a la 1ª tinent d’alcalde d’, , com a vicepresidenta, duia a terme en aquesta sessió extraordinària d’organització el repartiment de les delegacions, de les que Compromís s’autoexcloïa en no acceptar assumir les àrees de , Turisme, Joventut, Educació i Esports que se’ls oferia a gestionar.

D’aquesta manera, els socialistes gestionaran Cultura, , Soprova i el Parc d’ i Ambiental; el gestionarà i la Unitat de Prevenció de Drogodependències; i les àrees que s’havia ofert gestionar a Compromís seran assumides pel president de la Mancomunitat, tot i que, apunten els socialistes, “la porta segueix oberta per a que Compromís recapacite i se sume al treball comú per traure endavant la comarca, ja que pensem que la Mancomunitat ha de ser qüestió de totes i tots, i a l’igual que van a estar a la Junta de Govern, seria desitjable que també formen part de la gestió diària de les àrees”, manifestaven.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Susana Díaz fa una crida des d’Ontinyent a reforçar els llaços de convivència

La Presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, ha fet hui una crida “a reforçar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *