La Generalitat s’oposa al Pla de Minimització de la Vall d’Albaida

L’Advocacia General de la Generalitat ha presentat recurs contenciós administratiu contra l’acord de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida pel qual es reafirma la vigència i manteniment del Pla Comarcal de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida i s’insta als Ajuntaments, que encara formen part del Consorci, a abandonar-lo.

L’acord de la Mancomunitat, aprovat el passat 11 d’abril per 29 vots a favor (PSPV, Compromís, EU, UCID i representant de Bufali), cap en contra i 27 abstencions (PP), ha estat objecte d’un recurs que va compta amb el vist-i-plau de la Consellera d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, en una resolució amb data de 21 de juny de 2013, on autoritzava a l’Advocacia General de la Generalitat Valenciana a impugnar davant de la jurisdicció Contenciós-Administrativa el acord adoptat pel Ple de la Mancomunitat.

Per al portaveu del grup socialista en la Mancomunitat de Municipis, Josep Vicent Ferre, “açò és una altra mostra evident de la nul·la voluntat del PP de mantenir el Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida com una singularitat dins del Pla Zonal de Residus, i de la decisió d’obligar a tots els pobles a integrar-se en el Consorci. El PP posa per damunt els interessos partidistes als de les persones i els pobles, i obligarà a totes les famílies de la Vall d’Albaida a haver de pagar uns preu excessius i abusius pel tractament del fem i el manteniment dels ecoparcs, que sols beneficiaran a les empreses adjudicatàries. Amb eixa postura, a la Mancomunitat no li queda altra eixida que els plets judicials, davant de la inflexibilitat de la Generalitat Valenciana, representada, en aquesta ocasió, per la Consellera d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els fundadors del Pacte per la Sanitat conviden a La Vall ens Uneix, PP, Ciudadanos i Podem a formar-ne part

Els impulsors del Pacte, el Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida, han assenyalat que totes …