24/04/2024 - 1:21
Més

    Jorge Rodríguez serà candidat a l’alcaldia amb “La Vall ens uneix”

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava ahir que tornarà a ser candidat a l’alcaldia d’Ontinyent amb un nou partit independent: La Vall d’Albaida ens uneix. Aquesta situació es dóna després de l’alçament del secret de sumari del cas Alqueria i la decisió, del que fora president de la Diputació, d’abandonar el PSOE.


    En aquest nou partit, Rodríguez estarà acompanyat per tots els membres que componien la llista dels socialistes quan ell era el candidat, exceptuant Rebeca Torró i Jaime Peris, primera tinent d’alcalde i regidor de Territori de l’actual equip de govern respectivament, que continuaran a la llista del PSOE per als comicis municipals.


    Jorge Rodríguez ha volgut agrair públicament a través de les xarxes socials la continuïtat de Rebeca Torró al partit socialista. “Ontinyent no podia perdre l’oportunitat de tindre una persona com Rebeca que continuarà alçant la veu per defensar els interessos de la nostra ciutat” declarava el primer edil. Cal recordar que Torró és candidata al Congrés dels Diputats per la província de València.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -