Joan Sanchis convida a una reunió als alcaldes de la comarca

El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de Valencia, Joan Sanchis, ha convidat formalment als 34 alcaldes i alcaldesses de La Vall d’Albaida a una reunió individual per traslladar a la corporació valenciana les inquietuds de tots els pobles de la comarca.

Sanchis, que el passat mes de juliol va prendre possessió de l’escó de diputat provincial pel partit La Vall d’Albaida ens Uneix, la formació més votada dins de la circumscripció del partit judicial d’Ontinyent, explica en una carta adreçada a cada ajuntament, que per a ell “és un gran honor ser el representant dels 34 pobles de la Vall d’Albaida a una institució com la diputació, clau en el desenvolupament i modernització dels nostres municipis”.

Tal com ja va avançar al seu discurs d’investidura, i d’acord amb el mandat dels òrgans de direcció de La Vall d’Albaida Ens Uneix, el diputat ha mostrat la seua ferma voluntat “de ser la veu de la nostra comarca a la institució provincial i treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses per aconseguir les inversions que necessitem i ens pertoquen per dret”. 

Per això, i amb la intenció d’establir els canals de comunicació pertinents, s’ha convidat als alcaldes i alcaldesses a estes reunions, quedant ara a disposició dels ajuntaments per concretar-les i així poder traslladar a la Diputació tot allò que és important per a cada poble.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix portarà a Diputació i ajuntaments la defensa dels grups de l’Escola Oficial d’Idiomes

La Vall Ens Uneix portarà a la Diputació de València i als ajuntaments la defensa …