19/03/2024 - 9:45
Més

    Joan Sanchis convida a una reunió als alcaldes de la comarca

    Altres notícies

    El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de Valencia, Joan Sanchis, ha convidat formalment als 34 alcaldes i alcaldesses de La Vall d’Albaida a una reunió individual per traslladar a la corporació valenciana les inquietuds de tots els pobles de la comarca.

    Sanchis, que el passat mes de juliol va prendre possessió de l’escó de diputat provincial pel partit La Vall d’Albaida ens Uneix, la formació més votada dins de la circumscripció del partit judicial d’Ontinyent, explica en una carta adreçada a cada ajuntament, que per a ell “és un gran honor ser el representant dels 34 pobles de la Vall d’Albaida a una institució com la diputació, clau en el desenvolupament i modernització dels nostres municipis”.

    Tal com ja va avançar al seu discurs d’investidura, i d’acord amb el mandat dels òrgans de direcció de La Vall d’Albaida Ens Uneix, el diputat ha mostrat la seua ferma voluntat “de ser la veu de la nostra comarca a la institució provincial i treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses per aconseguir les inversions que necessitem i ens pertoquen per dret”. 

    Per això, i amb la intenció d’establir els canals de comunicació pertinents, s’ha convidat als alcaldes i alcaldesses a estes reunions, quedant ara a disposició dels ajuntaments per concretar-les i així poder traslladar a la Diputació tot allò que és important per a cada poble.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -