ontimedieval728
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > EU d’Ontinyent demana la dimissió del regidor d’Educació per la inundacicó del CEIP Vicent Gironés

EU d’Ontinyent demana la dimissió del regidor d’Educació per la inundacicó del CEIP Vicent Gironés

Aquest matí el grup d’Esquerra Unida d’Ontinyent ha emés un comunicat on assenyalen que “l’actual equip de govern haja autoritzat una renovació total de la teulada de l’edifici en mig del curs escolar en compte de fer-ho cap a l’estiu quan no hi ha curs lectiu. Una obra que hauria d’haver finalitzat fa deu dies abans de les pluges i que la falta de gestió del Regidor a pesar de les queixes de la Direcció del centre no va atendre“.

Al mateix document demanen la dimissió del regidor d’educació Oscar Borrell: “És lamentable que l’actual regidor d’educació Òscar Borrell, al que estem acostumats/acostumades a veure en els mitjans de comunicació local sempre que hi ha algun esdeveniment popular a càrrec de l’erari públic, aquesta vegada s’amaga darrere d’un comunicat que tan sols diu les mesures de re-ubicació de l’alumnat per col·legis de la ciutat, trencant el dia a dia de les famílies. Per això des d’E.U. Ontinyent demanem la seua dimissió.

Per aixó des de EU Ontinyent conclouen que “Aquesta reforma que va tindre una baixa del 34% del pressupost inicial ve a demostrar que en Educació, Sanitat i Benestar Social les baixes econòmiques són dolentes per als serveis públics. Aquesta legislatura encapçalada per Jorge Rodríguez amb fets com aquests demostrem més que és una legislatura perduda, ja que la poca cosa que està fent és improvisat, més preocupats pel seu impacte mediàtic que per la voluntat de resoldre els problemes quotidians i per planificar una ciutat habitable per al segle XXI.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El concert del Mig Any Fester d’Ontinyent estrena 3 peces dels càrrecs del 2018

Al primer concert del Mig Any Fester d’Ontinyent, que ha estat a càrrec de l’Agrupació …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *