20/05/2024 - 5:39
Més

  L’alcalde dona la benvinguda als participants del I Congrés de Ciència Jove d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat la benvinguda a l’alumnat participant al I Congrés de Ciència Jove d’Ontinyent, que tenia lloc en el matí d’aquest divendres al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Es tracta d’una activitat organitzada pels instituts d’ESO i Batxillerat d’Ontinyent permet a l’alumnat exposar una mostra de les pràctiques i projectes desenvolupats durant el curs 2022/23, així com escoltar tres conferències a càrrec de professionals i docents vinculats a l’àmbit científic i també als centres ontinyentins participants.

  Jorge Rodríguez destacava que “iniciatives com aquesta obrin una finestra d’oportunitats, per escoltar a ponents de qualitat que a més s’han format als centres ontinyentins, i per conèixer la ciència més enllà del punt de vista de l’aula, també al treball del dia a dia”. L’alcalde, que felicitava l’alumnat pels treballs fets després de les avaluacions, acudia acompanyat per Óscar Borrell, que vivia el seu últim acte com a regidor d’Educació, per a passar en la propera legislatura a centrar-se en la coordinació de l’àrea de Territori i Serveis Municipals de l’Ajuntament. Rodríguez tenia paraules d’agraïment i felicitació per a Borrell pel seu treball desenvolupat en esta àrea.

  Borrell, per la seua banda, posava de relleu “el positiu impacte de la feina feta estos anys a la Setmana Pedagògica potenciant la investigació educativa i la innovació, com s’aprècia en els panells fets pels centres per a les mostres, que s’han vist representats en la mostra de hui”. El regidor agraïa “el treball de tots els centres educatius per potenciar una educació vinculada a la innovació pedagògica. L’educació a Ontinyent ha evolucionat estos anys cap a una renovació, un canvi de paradigma orientat cap a la innovació pedagògica que ha suposat un pas endavant per a la qualitat educativa a la ciutat”, remarcava.

  A més d’exposar l’alumnat els seus pòsters científics, el programa del congrés incloïa tres ponències a càrrec de Victor Montosa Micó (investigador al Biomedical Data Science Laboratory de la Universitat Politècnica de València i antic alumne de l’IES Jaume I); Carla Folgado Salido, (investigadora al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona i antiga alumna de l’IES Pou Clar); i el Dr. Sergi Soriano Úbeda, investigador, (professor i Vicerector Adjunt d’Estudiants de la Universitat d’Alacant, antic alumne de l’IES l’Estació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -