El secretari general de l’IVAJ explica la nova llei de Joventut a la Vall d’Albaida

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, va explicar ahir a la seu de la Mancomunitat la nova llei de Polítiques Integrals de Joventut davant el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, la tècnica de joventut comarcal, així com representants dels ajuntaments d’Albaida, Aielo de Malferit, Bèlgida, Bocairent, Fontanars, la Pobla del Duc, Ontinyent i Salem. I és que, com valora Gomar, «un dels punts més destacats de la nova llei és la Xarxa Jove que concreta la implicació de les entitats locals i permet unir els recursos i el treball dels distints agents». A més, els plans territorials podran ser municipals o supramunicipals, amb la qual cosa les mancomunitats podran elaborar-los d’acord en interlocució amb els joves i els consells locals de la joventut existents.

Les Corts van aprovar la llei per unanimitat, la qual cosa garantix el seu desenvolupament més enllà de la legislatura amb l’objectiu que els i les joves puguen definir i construir el sei projecte vital, individual i col·lectiu en igualtat d’oportunitats mitjançant una sèrie d’accions que atenguen la diversitat social, econòmica i cultural valenciana.

Martí va recordar també els recursos i servicisi que oferix l’IVAJ com ara les xarxes d’informació i animació juvenil, d’oci educatiu, d’albergs juvenils o les escoles d’animació juvenil, el carnet jove i el servici d’assessorament i recursos tècnics per a municipis. A més, va avançar les pròximes línies de subvenció per al desenvolupament de programes de joventut, adquisició d’equipament en tecnologia de la informació i la comunicació, o ajudes de col·laboració per a desenvolupar, integrar i coordinar més eficientment les polítiques públiques que incidisquen en la població jove.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix portarà a Diputació i ajuntaments la defensa dels grups de l’Escola Oficial d’Idiomes

La Vall Ens Uneix portarà a la Diputació de València i als ajuntaments la defensa …