Home > Economia > El PSPV s’alia amb PP i Ciudadanos contra l’esmena a la Llei de caixes d’estalvi
Imatge d'arxiu

El PSPV s’alia amb PP i Ciudadanos contra l’esmena a la Llei de caixes d’estalvi

Aquest divendres la Comissió d’, Hisenda i de les Corts votarà les esmenes de la Llei d’acompanyament dels del 2017 de la . Entre els punts a votar es troba la proposta de Podem de modificar la Llei de caixes d’estalvi per tal de limitar a 12 anys la permanència de tots els membres d’aquestes. Aquesta esmena, que afectaria únicament a , compta amb el suport de però amb el rebuig del PSPV, principal partit del pacte del Botànic. Així mateix, tampoc té el suport de la mateixa entitat, qui va fer públiques unes consideracions dies enrere.

Així, la formació liderada per , que no està a favor de la modificació, ha tingut diverses converses, com han confirmat els grups parlamentaris, per tal d’aconseguir un acord verbal amb el i Ciudadanos, amb l’objectiu de rebutjar conjuntament l’esmena, fet que suposaria que aquesta no prospere. La proposta podria aprovar-se, tot i això, al Ple de les Corts, encara que és impossible que açò ocórrega si els tres partits contraris (PSPV i oposició) mantenen la seua postura.

Des del PSPV, que ha expressat el seu plantejament al mitjà digital Plaza, es defensa la no modificació de la Llei per la bona gestió que està existint a Caixa . En aquest sentit, parlen de no canviar allò que està funcionant bé.

Des de Compromís, per la seua banda, es critica la postura del PSPV en un article publicat pel diputat Fran Ferri a Valencia Plaza, on exposa que els socialistes van votar a favor d’una proposta semblant de la formació valencianista en 2015, on es plantejava limitar els mandats a 4 anys reelegibles per un únic període d’altres 4 anys. L’esmena va ser tombada en aquella ocasió amb els vots del , que tenia majoria absoluta. Ferri destaca a l’article, a més, l’oportunitat que aquesta esmena suposa per millorar la regulació de les caixes d’estalvi.

Font: Valencia Plaza i redacció pròpia

Relacionats

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

COEVAL i Level Up convoquen la conferència “Ventas sin frenos” a Ontinyent

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) organitza el dimarts 9 de maig, a …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *