19/03/2024 - 12:33
Més

    El PP d’Ontinyent demana por escrita informació sobre el possible Centre d’Acolliment de Menors

    Altres notícies

    El Partit Popular va registrar ahir dimecres un escrit en l’ajuntament d’Ontinyent, signat per la portaveu popular Mercedes Pastor, en el qual sol·licita a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que s’expliquen tots els dubtes sobre el centre de menors que la Fundació Antonio Moreno pretén situar en la Urbanització Helios.

    Al document els populars sol·liciten exactament l’accés i còpia de l’expedient o documents presentats en l’ajuntament per part de la Fundació Antonio Moreno, així com les contestacions realitzades pel consistori en referència als mateixos i sobre la instal·lació de l’activitat de centre d’acollida de menors que aquesta fundació pretén desenvolupar en el polígon 29 parcel·la 160 de la Urbanització.

    Els populars d’Ontinyent, que en l’últim ple ja van exigir informació sobre aquest temam, van demanar a l’alcalde poder formar part d’alguna comissió en el cas que es creara, per aixó han registrat l’escrit per a obtenir la informació oficial que obre en l’ajuntament “i així poder aclarir molts dels temes que estan preocupant en gran manera als veïns d’Helios”.
    Des del PP apunten que “sembla que la preocupació s’estén en existir noves informacions apuntant al fet que Ontinyent podria albergar un nou centre d’acollida en la zona de Santa Ana. Per tot açò i davant l’alarma i descontent que s’està generant, els populars consideren que necessitem accedir a la informació oficial que obra en l’ajuntament. Com a mínim, apunten des del PP, els grups de l’oposició i, per descomptat, els veïns afectats tenen dret a estar informats sobre la veritat en aquest tema del centre d’acollida de menors en Helios o en Santa Ana, allà on s’estiga pretenent situar”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -