Cs Ontinyent demanarà una comissió d’investifació sobre la inundació del Vicent Gironés

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert ha anunciat que “una vegada es trobe la solució immediata més oportuna per a tots els afectats sol·licitarà una comissió d’investigació perquè es responga a totes les preguntes que es fa la ciutadania”.

L’edil ha visitat este matí el Col·legi Públic Vicent Gironés “per a conéixer de primera mà les conseqüències de les inundacions produïdes este cap de setmana“. Revert ha comprovat com pràcticament tot l’edifici està afectat tant nivell d’instal·lacions com d’equipament. L’edil ha pogut escoltar membres de la comunitat educativa els que li han traslladat la seua inquietud davant del futur més immediat del col·legi.

“Ara el que cal és la tornada a la normalitat tant d’alumnes com de professors i treballadors del Vicent Gironés, per a la qual cosa demane a les administracions responsables que estiguen a l’altura i sàpien donar la solució més adecuada” ha manifestat Revert.

El regidor també ha subratllat que “està clar que una de les causes ha sigut les fortes pluges, però no podem oblidar que el col·legi es trobava sense coberta, la qual cosa ho deixava totalment desprotegit davant d’un previsible episodi de pluja o neu, a causa de l’època de l’any en què ens trobem”.

Per això, ha afirmat que “l’alcalde hauria de liderar una comissió en què a més, s’ha d’assentar la direcció del col·legi, l’AMPA, l’empresa adjudicatària, l’oficina tècnica i representants de conselleria així com els portaveus de tots els partits polítics”.

“Els ciutadans d’Ontinyent mereixen saber què ha passat en el col·legi perquè no es torne a repetir ni en este ni en cap altre centre escolar”ha destacat Revert alhora que ha subratllat que “una vegada es coneguen els resultats de la comissió d’investigació demanarem responsabilitats”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

UGT i CCOO també assistiran al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

La Unió General de Treballadors (UGT) del País Valencià, a través de la seua organització …