26/04/2024 - 14:07
Més

    El PP demana que es depuren les responsabilitats del C.P. Vicente Gironés

    Altres notícies

    Els regidors del grup municipal del Partit Popular a Ontinyent han estat aquest matí en el Col·legi Públic Vicente Gironés Mora d’Ontinyent que permaneix tancat a causa del mal estat del totes les seues instal·lacions després de les pluges, unides al fet que tot l’edifici es troba al descobert per les obres de substitució de la coberta d’amiant.

    Des del PP d’Ontinyent lamenten profundament “el penós aspecte” que ofereix cadascuna de les aules del col·legi Vicente Gironés, on es poden observar tot el material que s’ha fet malbé des de llibres, llibretes, caixes amb materials didàctics, passant per ordinadors, pantalles digitals, instruments musicals… “Tot el material de l’aula d’informàtica o l’aula de música, el sòl de la qual és de parquet, ofereixen un aspecte depriment”, assenyalen els populars. “És desolador entrar al col·legi i observar tot el dany que s’ha causat a l’edifici en si i a tot el material que es trobava en el mateix” assenyalen els populars.

    Des del PP afirmen que “tal com van assenyalar des del primer moment en què es va conèixer el desastre, han oferit tot el suport a la comunitat educativa del centre perquè prompte puga donar-se una solució i que la marxa educativa dels alumnes s’altere el mínim després del succeït, alguna cosa que és prioritari en aquests moments”.

    Els populars han assenyalat que ” és fonamental que es cree una comissió que puga esclarir responsabilitats perquè es van a necessitar molts milers d’euros per a donar una solució al col·legi Vicente Gironés i els alumnes van a tardar a poder acudir a classe de forma normal, ja que caldrà recórrer a barracons o reubicació dels alumnes en altres centres de la ciutat”.

    Finalment des del PP assenyalen que “és necessari fer una reflexió referent a tot el que ha passat perquè no sembla molt lògic escometre les obres de substitució de la teulada d’un edifici, i menys un centre escolar, en ple hivern amb el consegüent risc que açò ocasiona”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -