El PP demana que es depuren les responsabilitats del C.P. Vicente Gironés

Els regidors del grup municipal del Partit Popular a Ontinyent han estat aquest matí en el Col·legi Públic Vicente Gironés Mora d’Ontinyent que permaneix tancat a causa del mal estat del totes les seues instal·lacions després de les pluges, unides al fet que tot l’edifici es troba al descobert per les obres de substitució de la coberta d’amiant.

Des del PP d’Ontinyent lamenten profundament “el penós aspecte” que ofereix cadascuna de les aules del col·legi Vicente Gironés, on es poden observar tot el material que s’ha fet malbé des de llibres, llibretes, caixes amb materials didàctics, passant per ordinadors, pantalles digitals, instruments musicals… “Tot el material de l’aula d’informàtica o l’aula de música, el sòl de la qual és de parquet, ofereixen un aspecte depriment”, assenyalen els populars. “És desolador entrar al col·legi i observar tot el dany que s’ha causat a l’edifici en si i a tot el material que es trobava en el mateix” assenyalen els populars.

Des del PP afirmen que “tal com van assenyalar des del primer moment en què es va conèixer el desastre, han oferit tot el suport a la comunitat educativa del centre perquè prompte puga donar-se una solució i que la marxa educativa dels alumnes s’altere el mínim després del succeït, alguna cosa que és prioritari en aquests moments”.

Els populars han assenyalat que ” és fonamental que es cree una comissió que puga esclarir responsabilitats perquè es van a necessitar molts milers d’euros per a donar una solució al col·legi Vicente Gironés i els alumnes van a tardar a poder acudir a classe de forma normal, ja que caldrà recórrer a barracons o reubicació dels alumnes en altres centres de la ciutat”.

Finalment des del PP assenyalen que “és necessari fer una reflexió referent a tot el que ha passat perquè no sembla molt lògic escometre les obres de substitució de la teulada d’un edifici, i menys un centre escolar, en ple hivern amb el consegüent risc que açò ocasiona”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

UGT i CCOO també assistiran al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

La Unió General de Treballadors (UGT) del País Valencià, a través de la seua organització …