Les primeres accions del Pla Edificant a Ontinyent afecten 7 centres educatius públics i la inversió total prevista entre 2018 i 2020 és d’un total de 7.700.989,69 €

Compromís per Ontinyent votarà a favor de les propostes de resolució del Consell sobre el Pla EDIFICANT

“Un dels compromisos del Govern del Botànic per esta legislatura, que finalitza en maig d’enguany, és la millora de les infraestructures escolars de la xarxa pública que estava pràcticament abandonada  durant la legislatura anterior. En el cas d’Ontinyent afectarà 11 centres de la xarxa d’ensenyament públic i l’inversió, a través del Pla Edificant, ascendeix a 20,5 milions d’euros. Entre 2018 i 2020 ja està resolt des de Conselleria la inversió de 7.700.989,69 euros. Des de Compromís per Ontinyent estem orgullosos, ja que els compromisos del Conseller Marzà al pacte del Botànic s’estan complint. Estem demostrant amb treball seriós que la nostra prioritat són les persones”, ha manifestat al respecte el nostre portaveu Vicent Xavier Vila.

La nostra regidora Lídia Chàfer, també ha destacat que “set dels onze centres docents públics de la nostra ciutat ja tenen adjudicat amb el Pla Edificant la reforma que garantirà que l’ensenyament públic es modernitze. Amb l’acció decidida del Govern del Botànic podem deixar enrere la demagògia dels governs anteriors que afirmaven que l’ensenyament públic no era competitiu. Nosaltres hem afrontat la situació per a modernitzar les infrastructures educatives i prestar un servei en les millors condicions possibles”.

“Des de Compromís, i amb la responsabilitat educativa que tenim dins del Govern del Botànic, som conscients que encara queda molt per fer però també tenim molt clar que en esta legislatura s’ha fet més en matèria educativa que en els darrers anys de govern del Partit Popular. Apostem i continuarem treballant per les persones després del 26 de maig”, assegura Vila.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple de la Diputació de València mostra el seu suport unànime al Clúster del Sector Textil Sanitari amb epicentre a Ontinyent

El Ple de la Diputació de València ha mostrat en la seua sessió d’aquest dimarts …