23/04/2024 - 8:48
Més

    Compromís per Ontinyent votarà a favor de les propostes de resolució del Consell sobre el Pla EDIFICANT

    Altres notícies

    “Un dels compromisos del Govern del Botànic per esta legislatura, que finalitza en maig d’enguany, és la millora de les infraestructures escolars de la xarxa pública que estava pràcticament abandonada  durant la legislatura anterior. En el cas d’Ontinyent afectarà 11 centres de la xarxa d’ensenyament públic i l’inversió, a través del Pla Edificant, ascendeix a 20,5 milions d’euros. Entre 2018 i 2020 ja està resolt des de Conselleria la inversió de 7.700.989,69 euros. Des de Compromís per Ontinyent estem orgullosos, ja que els compromisos del Conseller Marzà al pacte del Botànic s’estan complint. Estem demostrant amb treball seriós que la nostra prioritat són les persones”, ha manifestat al respecte el nostre portaveu Vicent Xavier Vila.

    La nostra regidora Lídia Chàfer, també ha destacat que “set dels onze centres docents públics de la nostra ciutat ja tenen adjudicat amb el Pla Edificant la reforma que garantirà que l’ensenyament públic es modernitze. Amb l’acció decidida del Govern del Botànic podem deixar enrere la demagògia dels governs anteriors que afirmaven que l’ensenyament públic no era competitiu. Nosaltres hem afrontat la situació per a modernitzar les infrastructures educatives i prestar un servei en les millors condicions possibles”.

    “Des de Compromís, i amb la responsabilitat educativa que tenim dins del Govern del Botànic, som conscients que encara queda molt per fer però també tenim molt clar que en esta legislatura s’ha fet més en matèria educativa que en els darrers anys de govern del Partit Popular. Apostem i continuarem treballant per les persones després del 26 de maig”, assegura Vila.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -