Compromís per Ontinyent proposa que l’Ajuntament recomane bones pràctiques per a la fase 1

Després que el cap de setmana s’haja conegut que aquest dilluns l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent passa a la fase 1 de la desescalada, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat que l’Ajuntament elabore un llistat de bones pràctiques recomanades per a la ciutadania. El regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola han presentat la proposta aquest mateix dilluns, a través del registre d’entrada telemàtic de l’Ajuntament d’Ontinyent.

En paraules del regidor i portaveu del grup, Nico Calabuig, “que passem a la fase 1 és una bona notícia si totes i tots prenem consciència que cal seguir complint les normes, i ara amb més cura si cap. La pandèmia encara està activa i hem de seguir cuidant-nos. Pel bé de totes i tots, hem d’afrontar el nou escenari amb molta responsabilitat.”

En eixe sentit, Calabuig ha afirmat que “ajuntaments d’altres poblacions valencianes que també passen a la fase 1 ja han fet públiques les seues recomanacions de bones pràctiques per tal de protegir la salut pública de les persones. Com a exemple, trobem alguns ajuntaments que han realitzat cartelleria recomanant a la població caminar per la dreta i complint les distàncies de seguretat, o que han informat de forma detallada de les activitats permeses, els aforaments màxims o els horaris”.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha remarcat “la importància de no relaxar-nos en el compliment estricte de les recomanacions de les autoritats sanitàries. Hem de tindre ben present que passar a la fase 1 no significa que el virus estiga inactiu. De fet, si ara no som responsables i seriosos amb les mesures de prevenció i protecció, podríem tornar enrere i perdre tot el camí aconseguit”.

Alberola ha afegit que “aquesta desescalada només serà una bona notícia si totes i tots demostrem la suficient responsabilitat social, i l’Ajuntament ha de liderar aquesta actitud cívica, traslladant a l’àmbit més proper totes les indicacions i informacions, i conscienciant a la ciutadania que la salut pública en temps de pandèmia depén de l’actitud de cadascuna de les persones”.

Des de Compromís per Ontinyent han conclòs recordant “la nostra permanent disposició a cooperar amb el govern municipal per tal d’eixir d’aquesta situació entre totes i tots. Una col·laboració que venim demostrant contínuament amb propostes constructives, pensant en el benestar i la protecció de la ciutadania d’Ontinyent”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa desenvolupar un projecte de recollida i tractament de residus fitosanitaris

El passat 14 de maig, el grup municipal Compromís per Ontinyent feia arribar al Consell …