28/03/2024 - 12:54
Més

    Compromís per Albaida promou la participació veïnal amb els seus “cafés a la seu”

    Altres notícies

    El col·lectiu de Compromís per Albaida enceta el proper dijous 2 de maig, un seguit d’encontres amb la ciutadania per tal de rebre i debatre propostes a incloure dins el programa que la formació presentarà per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

    Sota el nom de “Cafés a la Seu” s’organitzaran un seguit d’encontres informals, des del dia 2 fins al 13 de maig, en els quals es convida a participar en qualsevol veïna o veí que ho desitge, per a presentar propostes, fer preguntes sobre la gestió municipal, i fins i tot autonòmica, i debatre sobre les propostes que Compromís ja ha inclòs en la proposta de programa inicial.

    Josep Albert, candidat a la reelecció a l’alcaldia d’Albaida, traslladava així la “voluntat de les persones que conformem Compromís de mantindré, fins i tot incrementar, la proximitat a les ciutadanes i els ciutadans d’Albaida, i escoltar-los de primera mà. Sempre hem sigut persones properes, en l’oposició i en el govern, obertes a escoltar, debatre i explicar; però en esta ocasió hem volgut donar-li forma i organitzar-ho, i que la gent sàpiga on i com pot participar, perquè ara més que mai és necessària la implicació de totes i de tots”.

    Tot i que el col·lectiu local albaidí, ha preparat un programa inicial amb més de 50 propostes, es pretén que aquest programa, que estarà publicat a la web, puga nodrir-se de propostes aportades per la ciutadania, les quals s’inclouran a la versió definitiva. “Després de 8 anys de treball per estabilitzar econòmicament l’ajuntament, per fi ara recobrem la il·lusió per construir una nova ciutat, i en aquest procés de creixement necessàriament han d’estar implicades totes les albaidines i els albaidins, i nosaltres comencem a fer-ho des del primer moment”, explicava Albert.

    Participació del Govern del Botànic

    Les trobades que se celebraran inicialment els dies 2, 7, 9 i 13 de maig, a les 19 hores, a la seu de Compromís per Albaida (Carrer Verge del Remei, núm. 32), s’organitzaran per temes, i permetran l’assistència de qualsevol persona que ho desitge, i comptaran amb la participació de membres de l’actual govern de l’Ajuntament d’Albaida, així com membres de la llista de Compromís a les eleccions municipals.

    A més, per tal d’enriquir el debat, s’ha previst que en cada trobada participe algun convidat/da dels que han estat membres de l’entramat del Govern del Botànic, que puguen aportar una visió més ampla dels temes, així es comptarà amb la participació de: Lluís Ferrando, que ha estat Secretari Autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Francesc Gamero que ha estat Subsecretari de la Conselleria de Vicepresidència i Polítiques Inclusives, Clara Ferrando, que ha estat Secretària Autonòmica d’Hisenda o Joaquim López, que ha estat Cap del Servei de Cultura de València.

    “El programa no està completament tancat, en funció també de les necessitats que ens mostren els i les participants podem introduir canvis o ampliacions, perquè allò que ens interessa és que la gent participe de forma activa, que ens transmeta les seues necessitats, idees i propostes, i que avencem de forma conjunta en la configuració d’un projecte de ciutat per créixer. Aquesta és la nostra il·lusió de cara a la legislatura que ve i volem que siga compartida per totes les albaidines i tots els albaidins”, concloïa el candidat a revalidar l’alcaldia albaidina.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -