728×90 caixa onti estiu
Home > Vall d'Albaida > Albaida > Compromís per Albaida promou la participació veïnal amb els seus “cafés a la seu”

Compromís per Albaida promou la participació veïnal amb els seus “cafés a la seu”

El col·lectiu de Compromís per Albaida enceta el proper dijous 2 de maig, un seguit d’encontres amb la ciutadania per tal de rebre i debatre propostes a incloure dins el programa que la formació presentarà per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Sota el nom de “Cafés a la Seu” s’organitzaran un seguit d’encontres informals, des del dia 2 fins al 13 de maig, en els quals es convida a participar en qualsevol veïna o veí que ho desitge, per a presentar propostes, fer preguntes sobre la gestió municipal, i fins i tot autonòmica, i debatre sobre les propostes que Compromís ja ha inclòs en la proposta de programa inicial.

Josep Albert, candidat a la reelecció a l’alcaldia d’Albaida, traslladava així la “voluntat de les persones que conformem Compromís de mantindré, fins i tot incrementar, la proximitat a les ciutadanes i els ciutadans d’Albaida, i escoltar-los de primera mà. Sempre hem sigut persones properes, en l’oposició i en el govern, obertes a escoltar, debatre i explicar; però en esta ocasió hem volgut donar-li forma i organitzar-ho, i que la gent sàpiga on i com pot participar, perquè ara més que mai és necessària la implicació de totes i de tots”.

Tot i que el col·lectiu local albaidí, ha preparat un programa inicial amb més de 50 propostes, es pretén que aquest programa, que estarà publicat a la web, puga nodrir-se de propostes aportades per la ciutadania, les quals s’inclouran a la versió definitiva. “Després de 8 anys de treball per estabilitzar econòmicament l’ajuntament, per fi ara recobrem la il·lusió per construir una nova ciutat, i en aquest procés de creixement necessàriament han d’estar implicades totes les albaidines i els albaidins, i nosaltres comencem a fer-ho des del primer moment”, explicava Albert.

Participació del Govern del Botànic

Les trobades que se celebraran inicialment els dies 2, 7, 9 i 13 de maig, a les 19 hores, a la seu de Compromís per Albaida (Carrer Verge del Remei, núm. 32), s’organitzaran per temes, i permetran l’assistència de qualsevol persona que ho desitge, i comptaran amb la participació de membres de l’actual govern de l’Ajuntament d’Albaida, així com membres de la llista de Compromís a les eleccions municipals.

A més, per tal d’enriquir el debat, s’ha previst que en cada trobada participe algun convidat/da dels que han estat membres de l’entramat del Govern del Botànic, que puguen aportar una visió més ampla dels temes, així es comptarà amb la participació de: Lluís Ferrando, que ha estat Secretari Autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Francesc Gamero que ha estat Subsecretari de la Conselleria de Vicepresidència i Polítiques Inclusives, Clara Ferrando, que ha estat Secretària Autonòmica d’Hisenda o Joaquim López, que ha estat Cap del Servei de Cultura de València.

“El programa no està completament tancat, en funció també de les necessitats que ens mostren els i les participants podem introduir canvis o ampliacions, perquè allò que ens interessa és que la gent participe de forma activa, que ens transmeta les seues necessitats, idees i propostes, i que avencem de forma conjunta en la configuració d’un projecte de ciutat per créixer. Aquesta és la nostra il·lusió de cara a la legislatura que ve i volem que siga compartida per totes les albaidines i tots els albaidins”, concloïa el candidat a revalidar l’alcaldia albaidina.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent se sent enganyat perquè el “nou bus del govern municipal és l’antic però repintat”

Calabuig i Alberola han denunciat "l'estratagema del govern municipal per vendre'ns com a nou i millor el mateix bus obsolet d'abans, però repintat i amb rètols molt bonics"