Foto de Jordi Casanova. Imatge d'arxiu.

Compromís per Ontinyent reclama al PSOE més cautela i menys anuncis precipitats

Compromís per Ontinyent explica que “El 17 de maig de 2017, en la web de l’Ajuntament d’Ontinyent trobàvem publicada la següent notícia: “Ontinyent presenta el projecte per atendre la demanda històrica de la coberta del col·legi Bonavista”, amb foto dels regidors Óscar Borrell, Jaime Peris i la directora de l’escola, Patricia Folgueras (també regidora de l’equip de govern). Tota una posada en escena, com ja ens tenen acostumats l’equip de govern: regidors, premsa i el Consell de xiquets i xiquetes del centre”.

Segons la notícia, “l’actuació cobriria una àrea superior als 1000m2, es licitaria per prop de 200.000 euros, i estaria finalitzada a l’últim trimestre de 2017”. Desde Compromís assenyalen que “ja en eixe moment ens anunciaven que el projecte es trobava en fase de contractació, que les obres començarien en setembre i estarien finalitzades abans de finalitzar 2017”.

“Estem en gener de 2018 i no és solament que no ha començat l’obra, és que ni s’ha licitat. Dimarts 22 de gener sabíem per la premsa que, després d’haver-se retirat l’empresa adjudicatària a causa de la pujada del preu del ferro (actualitzant les dades, el preu superava en bastant els 194.000€ projectats), el projecte del pavelló cal licitar-lo de nou. “De nou, mesos d’espera per als xiquets i xiquetes (més encara si tenim en compte que les obres s’han de fer en període no lectiu)” expliquen desde Compromís per Ontinyent.

En paraules de la portaveu de Compromís, “de nou, i com ja hem denunciat públicament en diverses ocasions, l’ànsia de l’anunci i la foto de l’equip de govern supera la cautela que caldria tindre en aquest tipus d’anuncis”.

Segons Sílvia Urenya, “des del moment en què Conselleria va donar el vistiplau al projecte (recordem que tota obra en una escola no és competència de l’Ajuntament sinó de la Generalitat, i calien uns tràmits que van portar un temps), la responsabilitat de la licitació i les obres és de l’Ajuntament. És evident que l’equip de govern no podia saber que els preus del ferro podien variar. El que sí que hauria de saber, i és responsabilitat seua, és que no pots anunciar quan acabaran unes obres si ni tan sols en saps la data d’inici”.

La portaveu de Compromís aprofitava el moment per a recordar que “el projecte de la coberta del pati de l’escola Bonavista és un dels finalistes d’Ontinyent Participa 2017, igual que el projecte Riu Viu, de millora de l’entorn del riu Clariano, del qual tampoc no sabem res a pesar d’estar ja en 2018. Ja hem dit en multitud d’ocasions que Ontinyent Participa necessita millores. Aquesta ocasió n’és una bona demostració”.

“Com ja hem dit en moltes ocasions, este equip de govern té molta pressa en fer grans anuncis en premsa. Anuncis que, no en poques ocasions, han quedat en res. Seria d’agrair que, igual que es donen pressa en anunciar, s’afanyaren a aclarir a la ciutadania per què el que anuncien no va endavant”, concloïa Urenya.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …