19/03/2024 - 3:57
Més

    Compromís demana l’aclariment dels fets que impliquen a la regidora socialista Tudi Guillem

    Altres notícies

    Des del Grup Municipal de Compromís per Ontinyent van demanar prudència davant els fets que implicaven a la regidora socialista Tudi Guillem en la desaparició d’un taló de l’assemblea local de la Creu Roja a Ontinyent. Des de Compromís afirmen que “després de dues setmanes, i tenint en compte que no hi ha secret de sumari, considerem que el Govern Municipal socialista té la necessitat moral, davant de la ciutadania, d’aclarir els fets que qüestionen l’honestedat de la regidora de seguretat ciutadana del municipi”.

    Vicent Xavier Vila, regidor del Grup Polític Municipal Compromís, ha manifestat al respecte que “la ciutadania d’Ontinyent mereix saber què ha passat amb les acusacions fetes a la regidora de seguretat ciutadana de la nostra ciutat. Després de dues setmanes d’investigació i donat que no hi ha cap secret de sumari considerem que ha passat el temps suficient per a informar a la ciutadania i aclarir la situació generada per la detenció de la regidora del Govern municipal”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -