16/04/2024 - 18:25
Més

    Caixa Ontinyent renova la seua web

    Altres notícies

    L’entitat s’adapta a la nova realitat digital amb la creació d’una plataforma integrada per tres webs que faciliten la interacció amb els clients, l’accés als serveis i la informació corporativa.

    Caixa Ontinyent ha llançat hui la seua nova web comercial, destinada a millorar i ampliar el servei als seus clients. Després de la presentació de la seua web corporativa, fa al voltant d’un mes, i de la posada en funcionament de la web de la seua obra social fa aproximadament un any, l’entitat camina cap a la nova realitat digital a través d’una plataforma integrada per tres webs que faciliten la interacció amb els clients, l’accés als serveis i la informació corporativa.

    En aquesta nova web, el client pot trobar informació sobre productes d’estalvi i inversió, finançament, targetes i assegurances de forma diferenciada segons si es tracta de particulars, autònoms o empreses. A més, la nova web és un portal d’accés a la banca electrònica, amb informació sobre totes les possibilitats que aquesta ofereix i com gestionar-la a través de dispositius mòbils amb la seua APP.

    En contra de la tendència del sector a tancar oficines, Caixa Ontinyent mantindrà i ampliarà la seua xarxa i utilitzarà la seua banca digital no com a alternativa sinó com a complement perquè, tal com ha explicat el Cap de l’Àrea de Negoci, José Francisco Sanfelix, “les oficines són el punt central de contacte amb la gent. Amb la incorporació d’aquests canvis digitals pretenem ser més eficients i aportar un valor afegit a la relació amb els nostres clients”.
    La web estarà accessible des de www.caixaontinyent.es.

    Característiques web
    – Accessibilitat i usabilitat de la informació: es pot trobar de forma senzilla i tota la informació a menys de tres clics.
    – És intuïtiva: resultant fàcil de navegar.
    – Segura: donada la importància de les dades que alberga.
    – Visual: resultant atractiva.
    – Responsive: adaptant-se a tot tipus de format i dispositiu.
    – Dinàmica: permetent la incorporació de nou contingut fàcilment

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -