728x90px covid-aj-onti-01

Caixa Ontinyent cedix un solar per a aparcament al barri del Llombo

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, han firmat un contracte per mitjà del qual l’entitat financera cedix a la ciutat l’ús gratuït d’un espai destinat a l’aparcament.

El solar, que disposa de 1.250 m2, s’ubica en el barri d’El Llombo en el carrer Sant Jaume, molt pròxim a l’edifici que la Universitat posarà en marxa en unes setmanes, i la implantació de les quals convertirà a Ontinyent en ciutat universitària. La concentració de graus en un mateix edifici, el previsible increment d’alumnes (que actualment es xifren en més de 1.000) i la incorporació de nous graus en els pròxims cursos, convertiran el barri en un dens nucli universitari. La disposició d’espais per a facilitar aparcament i accessos permetrà atendre la demanda en les millors condicions.

Cal recordar que l’impuls de l’activitat universitària a Ontinyent arriba de la mà de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida en la que confluïxen l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Universitat de València.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que amb este conveni s’oferixen noves places en una zona en què tradicionalment s’ha demandat, i ha agraït a Caixa Ontinyent “la seua col·laboració i la predisposició sempre per a treballar colze a colze amb l’Ajuntament d’Ontinyent per a millorar el benestar dels veïns de la ciutat”.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat l’aportació de l’entitat a l’impuls del campus i, amb això, la revitalització del barri d’El Llombo “especialment ara, amb la pròxima posada en funcionament d’eixe nou aulari que convertirà Ontinyent en ciutat universitària”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ontinyentí Rafa Beneyto impulsa les mesures tributàries de la Generalitat contra la crisi del Coronavirus

El Director General de Tributs de la Generalitat Valenciana ha detallat mesures “per contribuir a …