Dos tècnics d’Ontinyent exposen com a voluntaris del programa “Especialista Municipal”

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà aquest dijous a partir de les 19:30h una xerrada informativa sobre les experiències de dos tècnics municipals a l’Equador dintre del programa Especial Municipal Voluntari-ària. Aquest projecte està organitzat pel Fons Valencià per la Solidaritat i està cofinançat per l’Ajuntament d’Ontinyent; la Generalitat Valenciana i el municipi equatorià de Cotacachi.

L’acte comptarà amb les intervencions de dos tècnics municipals: Santiago Sais, enginyer, i Marta Penadés, arquitecte, qui narraran les seues experiències i el treball desenvolupat durant la seua estada en el municipi de Cotacachi. La regidora de Cooperació, Katty Ushiña, destacava “esta experiència enriqueix no solament la contrapart en el terreny sinó al municipi en aquest cas Ontinyent que envia el/la seu/a tècnic/a, ja què el capacita i li ofereix una experiència única i inoblidable. A més possibilita la transmissió d’allò après en tornar, com serà a través de la xerrada d’aquest dijous”.

Ushiña animava a tota la ciutadania a acudir a un acte durant el qual també es presentarà la 8ª edició del programa Especialista Municipal Voluntari-ària del Fons Valencià de Solidaritat, que ha convocat 9 places per assistir tècnicament durant un mes a municipis de Bolívia, Equador i El Salvador.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Brigada DANA” crea dos fanals artesanals per substituir els caiguts al Pont de Santa Maria

Dos operaris de la “Brigada DANA” amb experiència al sector de la restauració han creat …