Ontinyent reclama a la Mancomunitat la millora del servei de recollida de paper

L’Ajuntament d’Ontinyent reclama en un escrit a la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida la necessitat de millorar el servei de recollida d’envasos lleugers i de paper i cartró prestat actualment. Així mateix, reclama el compliment del Conveni marc entre la Generalitat i l’entitat Ecoembalajes España, al qual la Mancomunitat està adherit en nom de l’Ajuntament.

L’Ajuntament explica que “la situació actual està tornant-se insostenible”. En aquest sentit, s’ha destacat que els contenidors es veuen continuament desbordats, el que provoca que a més de donar una mala imatge d’Ontinyent, generen problemes de salubritat i males olors. 

Així mateix, a l’escrit remés s’especifica que l’Ajuntament havia sol·licitat la reposició dels contenidors més deteriorats i només s’han rebut 12 unitats de contenidors, un número molt inferior a les necessitats reals, si tenim en compte que Ontinyent compta amb un total de 230 contenidors i la majoria tenen més de 10 anys i estan per a substituir. A més, la neteja dels contenidors i la retolació de molts d’ells tampoc és adequada.

En l’escrit l’Ajuntament d’Ontinyent explica que, per tal de pal·liar en cert grau les deficiències del servei prestat per la Mancomunitat, ha assumit diferents despeses al llarg d’estos anys, “tot i que els ingressos d’Ecoembes que rep la Mancomunitat haurien de cobrir, en principi, les despeses d’un servei adequat i òptim”. 

A més, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la despesa de recollida d’un dia extra dels contenidors d’envasos lleugers; ha assumit la despesa de recollir els desbordaments dels voltants dels contenidors i ha realitzat algunes despeses de reparacions i substitucions de contenidors, així com diverses neteges.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Brigada DANA” crea dos fanals artesanals per substituir els caiguts al Pont de Santa Maria

Dos operaris de la “Brigada DANA” amb experiència al sector de la restauració han creat …