Home > Medi Ambient > Ontinyent agraeix la implicació ciutadana per a ser líders en reciclatge

Ontinyent agraeix la implicació ciutadana per a ser líders en reciclatge

La regidora de , Patricia Folgueras, ha aprofitat la celebració hui dimecres 17 de maig del del per a agrair a la ciutadania “el seu esforç i implicació en esta matèria, que ens ha servit perquè Ontinyent s’haja situat al capdavant de la província en per habitant”.

Cal recordar que les últimes dades replegades per Ecoembes i Ecovidrio (entitats sense ànim de lucre que gestionen el reciclatge d’envasos, cartró i a Espanya) mostren que d’entre totes les localitats majors de 30.000 habitants a la , la capital de La Vall d’Albaida només es superada per tres ciutats alacantines: Dénia, Benidorm i Santa Pola.

En dades de 2016, Ontinyent recicla 52,2 kg/hab/any de recollits selectivament i un 17% del total de urbans produïts, per damunt de les últimes dades del INE sobre la mitjana estatal (49 kg/hab/any i un 13% del total) i autonòmica (35,9 kg/hab/any i un 10,8%). A més, respecte a 2015 s’ha augmentat l’arreplegada selectiva d’envasos (+26%), cartró (+31’6%) i vidre (+18’5%).

La regidora incidia en què “el reciclatge és molt necessari per al nostre planeta perquè redueix el dany al , ens permet estalviar costos i recursos i també l’ús de l’energia. El granet de sorra que posem en cada ciutat és molt important, i anem a seguir treballant perquè el granet d’Ontinyent continue creixent amb l’ajuda de tots i totes”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bocairent habilita un punt forestal per a deixar restes de poda i evitar cremes

L’Ajuntament de Bocairent acaba d’habilitar una parcel·la de titularitat municipal com a ‘punt forestal’ per …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *