728x90px covid-aj-onti-01

Les aus de Mariola centren la programació del Dia del medi ambient a Bocairent

Les aus que volten la serra de Mariola van protagonitzar les primeres activitats commemoratives del Dia mundial del medi ambient a Bocairent. D’aquesta forma, divendres passat, 2 de juny, quedava inaugurada una exposició coproduïda pels diferents ajuntaments del parc natural que apropa al visitant una cinquantena d’espècies mitjançant trenta fotografies de Fran Asensio, de José Antonio Bernat, de Vicent Ferri i de Vicent Julià i vint il·lustracions de José Luis Cantó, pintor de natura, ornitòleg, naturalista i educador ambiental. La mostra romandrà oberta fins l’11 de juny a la sala Joan de Joanes.

A més, la setmana anterior, una jornada d’anellament va permetre a grans i a menuts conèixer de primera mà alguns dels ocells de la zona gràcies a la fundació Victoria Laporta. En conjunt, les dos propostes persegueixen “divulgar entre el nostre veïnat la riquesa mediambiental del nostre entorn per tal d’estimar-lo perquè sols coneixent el nostre patrimoni podem conscienciar-nos de la importància de mantenir-lo per a les generacions futures”, segons el regidor de l’àrea d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto.

La programació continua aquest dimecres i dijous amb quatre tallers destinats a diferents col·lectius. Així, el primer dia els tècnics de Recicla amb els cinc sentits estaran al centre de dia de malalts d’Alzheimer per a oferir sengles sessions per al taller de memòria i per als usuaris del servei, respectivament, mentre que a l’endemà les accions formatives recorreran el taller ocupacional i la residència de la 3a edat.

Finalment, el cap de setmana pròxim començarà amb una excursió nocturna de la mà del Grup de muntanya de Bocairent divendres a la nit, 9 de juny, des del nucli urbà fins l’ermita del Sant Crist on els membres de l’Associació fotogràfica impartiran unes nocions bàsiques de fotografia nocturna després de sopar a la fresca. Per a dissabte, quedarà una altra activitat familiar a càrrec d’Escenoart que oferirà una representació teatral i diversos tallers al paratge de l’ermita de sant Antoni de Pàdua en coincidència amb la seua festivitat.

Font: Ajuntament de Bocairent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Millora de l’enllumenat a l’entorn de la piscina coberta i poliesportiu

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a millorar l’enllumenat de l’entorn de la piscina coberta municipal, amb …