Rebeca Torró anima als ontinyentins a sol•licitar les ajudes al lloguer convocades pel Consell

Les subvencions es poden sol•licitar fins aquest dijous per part d’aquells que paguen menys de 293 euros mensuals

La regidora de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha animat als veïns i veïnes de la localitat a sol·licitar les ajudes al lloguer convocades per la Conselleria de Territori aquest mes d’abril. En concret, la ciutat ha estat inclosa a la zona ATPMS C-1, el que equival a que aquells ciutadans que paguen menys de 292’89 euros mensuals pel seu lloguer es poden acollir a estes ajudes, que expiren el proper dijous 30 d’abril (van estar publicades al DOCV del passat 31 de març).

Rebeca Torró ha manifestat que “el Govern Valencià ha convocat les ajudes amb unes condicions molt millorables, però en qualsevol cas s’han de poder aprofitar per part de la ciutadania”. Amb tot, qualificava que “absoluta falta de respecte” que el Govern Valencià mantinga 2’5 milions d’euros impagats a 410 famílies d’Ontinyent des de març de 2009: 1’5 milions d’euros en xecs vivenda a 178 famílies; 995.000 euros en ajudes a la rehabilitació per a 229 famílies; i 4.370 euros en ajudes al lloguer a altres 3 famílies.

La regidora contraposava “la nefasta gestió del Consell” en matèria de vivenda amb la gestió “responsable i seriosa” de l’Ajuntament d’Ontinyent, “que tot i no tenir competències al respecte ha convocat ajudes a la rehabilitació i sí que les paga, perquè tots no som iguals”, incidia. En aquest sentit, recordava que el Govern d’Ontinyent ha posat en marxa el seu III Pla de Rehabilitació de Vivendes un programa d’ajudes municipals per a la rehabilitació d’immobles al casc antic dotat amb 120.000 euros, que va obrir el seu termini de sol·licituds el passat 15 d’abril fins el proper 15 de juny. En l’any anterior, al qual la partida va estar la mateixa, els tècnics estimen que el pla va servir per generar una activitat econòmica superior als 300.000 euros.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Puig anuncia ajudes directes i immediates per als autònoms de la Comunitat Valenciana de fins a 1.500 euros davant la crisi del coronavirus

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciado que los autónomos y autónomas de …