“Ontinyent Participa 2016” s’acosta a la participació total de l’any anterior a dos dies del tancament de les urnes

A dos dies del tancament de les urnes, “Ontinyent Participa 2016” s’acosta a la participació registrada en l’edició de l’any anterior. En el matí d’aquest dimecres més de 3.200 persones havien fet efectiu ja  el seu vot, quan en l’edició anterior va haver d’esperar-se a dijous per arribar a les 2000, i es va registrar un total de 3731 vots al llarg de tota la setmana.

La iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament per tal de triar els projectes més prioritaris a executar 425.000 euros del pressupost d’enguany, està tenint una bona resposta ciutadana a la que el coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, animava a continuar: “els veïns i veïnes han d’aprofitar l’oportunitat que els brindem per a decidir directament amb el seu vot quins projectes volen que es facen realitat d’entre els presentats pels propis ciutadans i seleccionats pel Consell de Ciutat”, explicava.

Per ara, el 80% dels vots estan registrant-se per internet a la web www.ontinyentparticipa.es , i el 20% restant presencialment a les diferents seus: Teatre Echegaray; Centre Cívic del Llombo; EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel; Biblioteca de Sant Josep, CIM de Sant Rafel i Ajuntament d’Ontinyent.

Joan Sanchis agraïa “la bona resposta ciutadana” i destacava el bon treball que estan fent els agents dinamitzadors, i recordava que “votar és molt fàcil i esta és la setmana decisiva, els empadronats a Ontinyent majors de 16 anys que no ho han fet encara poden votar i decidir quines obres volen que l’ajuntament execute a la seua ciutat”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …