Ontinyent licita per 600.000 euros les obres de renovació la pista d’atletisme

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat per 600.000 euros IVA inclòs les obres de la pista d’atletisme i del camp de futbol-11 del poliesportiu municipal. L’actuació forma part de l’acord signat entre el consistori, la Diputació de València i la Universitat de València per a invertir 1’1 milions d’euros en infrastructures esportives i educatives de la ciutat, i dóna resposta a la llarga reivindicació dels clubs d’atletisme i usuaris de la pista d’atletisme, així com dels de camp de futbol, ja que estos dos espais es trobaven molt degradats pel pas del temps i el seu ús intensiu.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, aprofitava la recent visita a Ontinyent de l’exatleta olímpic Isidoro Hornillos, candidat a la presidència de la Federació Espanyola d’Atletisme, per presentar-li les potencialitats de la nova pista homologada i de la ciutat per a acollir competicions oficials de la RFEA una volta finalitzen les obres.

Borrell exposava que “esta actuació, sumada a altres que hem vingut realitzant com la remodelació dels vestidors o les millores als accessos a les pistes, van a suposar un abans i un després i un canvi enorme en les condicions i la imatge de les nostres instal·lacions esportives. I en eixe després volem intensificar al màxim el potencial d’Ontinyent com a ciutat esportiva que acull esdeveniments de primera línia, amb tot allò de positiu que això comporta”, incidia el regidor d’esports.

La intervenció en la pista d’atletisme del poliesportiu per a l’aplicació del nou paviment de cautxú sintètic inclourà prèviament l’aplicació d’una resina i diverses capes de materials, per a quedar amb un espessor total de 13mm. La pista serà circular de 400 m de corda i 8 carrers d’1’22m, a més de comptar-se amb zona de competició per salts i zona de competició per llançaments. L’actuació  en el camp de futbol-11 del poliesportiu se centrarà en la substitució de l’actual moqueta de gespa artificial, la millora del drenatge del terreny de joc i de la xarxa d’avacuació d’aigües pluvials.

A més dels treballs necessaris per a condicionar la pista d’atletisme i el camp de futbol, l’empresa que resulte adjudicatària tendra que assumir una sèrie de millores sense cost per al consistori, entre les que està la dotació de l’equipament esportiu de la pista i del camp.

L’actuació va estar presentada el passat mes de febrer en una reunió del regidor d’esports i l’aleshores coordinadora de Territori, Rebeca Torró, amb representants del Club Atletisme Ontinyent, el Club Atletisme Vall d’Albaida i l’Associació Recreativa de Futbol-7, en un encontre al que es van replegar les seues observacions respecte a les millores a efectuar.

El nou coordinador de Territori, Jaime Peris, incidia en què “la pista d’atletisme es va construir en 1990, fa per tant 26 anys, i renovar-la era ja una demanda històrica. Quant al camp de gespa artificial es va construir en 2006 però l’ús tan intensiu que es fa del mateix feia que tot i fer-se un manteniment ja fóra necessària una renovació com la que anem a efectuar. Són dues actuacions necessàries, llargament reclamades i que ara anem a poder fer realitat gràcies a l’acord de l’Ajuntament amb la Diputació i la Universitat de València”, destacava.

Les empreses interessades en la licitació tenen menys d’un mes de termini per a presentar les seues ofertes. En ser agost un més inhàbil, la contractació es realitzarà previsiblement en setembre, tenint les obres un termini d’execució estimat de cinc mesos des de l’inici de l’actuació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …