Ontinyent i l’IVAJ treballen en propostes de la “Xarxa Jove” i en nous programes formatius i d’oci a la ciutat

El coordinador de Política per a les Persones d’Ontinyent, Jaime Peris, i la regidora de Joventut i Cooperació, Katherine Ushiña, s’han reunit amb el secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, per a impulsar línies de col·laboració i participació entre l’Ajuntament  i la Generalitat. En concret, a la trobada s’han intercanviat propostes vinculades amb la posada en marxa de la Xarxa Jove, sustentada en les sinergies dels col·lectius socials, i dels recursos que es preten oferir als joves des de l’Ajuntament.

La sintonia és evident ja que treballem en el mateix sentit: fer polítiques que beneficien la ciutadania”, ha indicat Jesús Martí, qui ha destacat la coincidència d’aglutinar els recursos i coordinar estratègies amb vista a fomentar unes polítiques basades en la inclusió i en el servei públic. Així mateix, el secretari general de l’IVAJ ha explicat les noves línies de treball centrades en la participació, la codecisió, l’oci educatiu, la millora de l’ocupabilitat o el voluntariat, i totes aquelles activitats encaminades a millorar les condicions de vida de les persones.

Jaime Peris també mostrava la seua satisfacció per la reunió, ja que “la sintonia ha estat completa en la política de joventut que es vol desenvolupar des de l’IVAJ, a la que hem ofert tots els recursos de que l’Ajuntament disposa perquè conte en Ontinyent com a referent en la nova implantació de la Xarxa Jove. Entenem que les noves línies d’actuació que pretén posar en marxa el IVAJ complementaran l’oferta de joventut que ve desenvolupant el Consell de la Joventut Local. Per fi la Generalitat aposta seriosament per ficar la política de la joventut, com un eix d’actuació dins d’un criteri social i coherent, així ens ha quedat palès a la reunió i estem satisfets”, destacava.

Per la seua banda, Katherine Ushiña manifestava que “Ontinyent ja és un referent en el mon associatiu juvenil amb la magnifica tasca que esta desenvolupant el Consell de la Joventut, i amb les línies d’actuació que vol emprendre l’IVAJ anem a poder ampliar l’acció de les polítiques de joventut a noves edats i nous sectors de joves, el que pensem que és positiu i esperançador”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Igualtat estableix les primeres visites presencials en els punts de trobada familiar

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha establit les primeres visites presencials en …