Obra social de Caixa ontinyent aportarà un vehicle adaptat a Aspromivise

Permetrà el transport dels usuaris del Centre Ocupacional de la Costera Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat hui un conveni pel qual facilitarà un vehicle adaptat a Aspromivise (Associació Protectora de Minusvàlids Verge de la SEO) de Xàtiva, que facilitarà el trasllat dels usuaris del Centre Ocupacional de la Costera.

L’acord s’ha formalitzat en el propi Centre, entre la Presidenta d’Aspromivise, Consuelo Valero, i el Cap de Secretària i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicente Ortiz.

La inversió de l’entitat es xifra en 45.000 euros, i el vehicle s’entregarà en uns tres mesos, ja que precisa d’una adaptació prèvia per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. El Centre Ocupacional de la Costera està gestionat per Aspromivise, té 16 empleats i atén a 75 usuaris, molts dels quals necessiten el transport ja que 43 d’eixos usuaris resideixen en diverses poblacions de la comarca.

La Presidenta de l’associació, Consuelo Valero, ha assenyalat que aquest vehicle permetrà millorar el servei de transport, ja que el centre compta amb nombrosos usuaris de diferents municipis de la zona. I ha manifestat el seu agraïment a Caixa Ontinyent per la seua col·laboració continuada des de fa més de 10 anys i per la immediata disposició que ha tingut per a atendre aquesta nova proposta.

Per la seua banda, el Cap de Secretària i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicente Ortiz, ha ressaltat la labor del Centre Ocupacional i d’Aspromivise, que ha sigut capaç de mantenir les seues activitats i la gestió del Centre malgrat les dificultats econòmiques dels últims anys. “Coneixem i col·laborem amb Aspromivise des de fa 12 anys, sabem del seu dinamisme i capacitat de gestió, i quan ens demanen aquest vehicle és perquè realment ho necessiten i ho aprofitaran en benefici dels seus usuaris”.
També va afegir Vicente Ortiz que un dels objectius fundacionals de l’entitat és revertir a la societat els beneficis generats, i per açò “des de la nostra arribada a Xàtiva, fa ara 32 anys, Caixa Ontinyent ha realitzat nombroses publicacions de temes locals i comarcals, col·labora amb molts col·lectius de la ciutat i ha posat en funcionament el Centre de Sords i la Residència per a Discapacitats”.

D’altra banda, este és el quart vehicle que l’entitat posa a la disposició dels Centres d’Atenció a persones amb mobilitat reduïda en els últims anys, després dels aportats al Centre de Dia de Benigànim, a l’Associació Prominusvàlids psíquics de la Safor (Asmisaf), i al Centre de Dia de l’Olleria.

Cal destacar que en 2015, més de 254.000 persones es van beneficiar directament de l’obra social realitzada per Caixa Ontinyent, que disposa de 25 centres implantats en 13 localitats, 147 publicacions sobre temes autòctons, una col·laboració continuada amb més de 300 col·lectius, presència en els 3 Campus universitaris de la zona i gestiona 3 fundacions de caràcter cultural, docent i assistencial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …