728×90 caixa onti
Home > General > Nova glorieta per millorar la circulació en l’accés a Guadasséquies

Nova glorieta per millorar la circulació en l’accés a Guadasséquies

Aquest matí s’ha posat en servei la nova glorieta de Guadasséquies, situada en el principal accés al municipi des de la CV-620, que servirà per a millorar la circulació i seguretat vial de la zona.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Guadasséquies, Carmen Vidal, l’alcalde d’Alfarrasí, Federico Vidal, l’alcalde de Sempere, Miguel Juan Vidal, així com el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues. També han estat presents el cap de la Demarcació de Carreteres, Ismael Ferrer, i el Director general d’obres públiques, transport i mobilitat, Carlos Domingo Soler.

La glorieta substitueix a la intersecció prèviament existent, que donava accés a la població de Guadasséquies i que no comptava amb carrils centrals d’espera per als girs a l’esquerra ni amb carrils de canvi de velocitat per als girs de la dreta, a més d’estar situada en una corba amb escassa visibilitat i un pendent pronunciat.

Pel que fa a les característiques tècniques de la nova glorieta, aquesta té un radi interior de 20 metres, 2 carrils de 4 metres d’amplària i vorals de 0,5 metres. Les obres també han contemplat les connexions amb el vial municipal, els accessos a les propietats properes i la mateixa CV-620, en la qual s’ha fet una modificació per millorar el traçat en la seua entrada pel Sud a la nova glorieta.

Aquesta actuació afecta als termes municipals de Guadasséquies i Alfarrasí. Els terrenys necessaris per a l’execució de les obres han sigut cedits per l’Ajuntament de Guadasséquies.
L’actuació està dins de les inversions previstes per a 2017 pel Govern estatal en l’àmbit de les carreteres a la Comunitat Valenciana. Està previst que aquesta inversió que siga enguany de 120,8 milions d’euros.

Font: Delegació del Govern Comunitat Valenciana i Redacció TVdO

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs previs per desenvolupar la inversió de 5 milions d’euros amb el programa europeu EDUSI

L’Ajuntament accepta una subvenció de 2’5 milions i es compromet a aportar la mateixa quantitat per millorar en aspectes com tecnologia, economia, medi ambient o inclusió social