Imatge de l'obra “Nosotros no nos mataremos con pistolas”

“Nosotros no nos mataremos con pistolas” arriba a la Tardor Cultural d’Ontinyent

La programació de la “Tardor Cultural” que impulsa l’Ajuntament d’Ontinyent comptarà esta setmana amb un dels seus plats forts: Les companyies Tabula Rasa i Wichita & Co porten aquest divendres a les 22:30 hores al Teatre Echegaray “Nosotros no nos mataremos con pistolas”, obra escrita i dirigida pel valencià Víctor Sánchez, guanyador del premi a l’autor revelació en els premis MAX d’enguany. L’obra, guanyadora del el Premio del Públic en el Festival Escenia, compta amb un elenc d’actors que ha obtingut tres premis del Sindicat d’Actors Valencians (millors actor i actriu a Silvia Valero y Bruno Tamarit i millor actriu revelació a Lara Salvador) pel seu treball en un retrat generacional dels nascuts a l’Espanya dels anys 80, examinant les seues relacions i humanitat condicionades per la situació social i política.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que aquest espectacle “forma part de la línia que vam emprendre quan vam arribar a la regidoria, en la que vam avançar que volíem impulsar una programació diversa i de qualitat en la qual tinguen un paper rellevant el teatre i les produccions valencianes. A més a un preu assequible, perquè per 10 euros en taquilla o 8 en venda anticipada o amb descomptes es podrà gaudir d’una obra considerada com una de les revelacions en el panorama teatral dels últims anys, i tot sense eixir d’Ontinyent”, manifestava.

El punt de partida de “Nosotros no nos mataremos con pistolas” és la necessitat vital de retratar la vida que queda després d’un abrupte buit, ja que una amiga dels protagonistes se suïcida just a l’inici de la crisi econòmica. L’espectacle examina la humanitat i les relacions profundament condicionades per la situació social i política dels amics de xica. Les entrades es poden adquirir per internet a www.caixaontinyent.es i presencialment en les sucursals Caixa Ontinyent Urbana 2 i 5, la Casa de Cultura – Palau dels Barons de Santa Bàrbara i en taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …