728×90 caixa onti
Home > General > La Mancomunitat i El Teler convenien la creació del Punt d’Informació Comarcal

La Mancomunitat i El Teler convenien la creació del Punt d’Informació Comarcal

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i el centre comercial El Teler d’Ontinyent han signat un conveni per a la cessió d’un local de 30m2 per a la creació d’un Punt d’Informació Comarcal. L’espai, que ocuparà un dels locals, oferirà al públic tot tipus d’informació cultura, esportiva i patrimonial sobre la Vall d’Albaida i els seus municipis: des de d’una agenda d’esdeveniments a informació general, passant per guies, rutes i altres recursos turístics. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Era una oportunitat que no podíem desaprofitar per a visibilitzar l’activitat de la Vall d’Albaida entre els mateixos habitants de la comarca com també la gent que ens visita ». Per la seua banda, Keping Chen Wu, gerent del Teler, ha recordat que entre els seus objectius es troben la promoció i difusió de la cultura, l’esport, el turisme i la gastronomia a través d’activitats que es desenvolupen dins de l’àmbit comarcal per això «volem estretir els llaços amb el territori i que la Vall d’Albaida trobe en El Teler un aparador on mostrar al públic el seu dinamisme sociocultural i la seua riquesa natural i patrimonial».

El conveni té una vigència de dos anys i el Punt d’Informació Comarcal, que coordinarà el departament de turisme de la Mancomunitat, serà una realitat en passar l’estiu gràcies a l’anualitat 2017 del Pla de Competitivitat Turística que impulsa l’entitat comarcal conjuntament amb la Generalitat, la Diputació amb l’objectiu de desenrotllar polítiques turístiques vertebradores que aglutinen tota la l’oferta comarcal per tal de promocionar, potenciar i divulgar totes les activitats de la Vall d’Albaida de forma homogènia, cohesionada i igualitària, tenint com a principal objectiu el desenvolupament i el creixement econòmic de la comarca atenent criteris de millora en la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’11é Concurs gastronòmic de Bocairent corona a La seu de Dénia i a Casa Granero de Serra

Miguel y Juani de l’Alcúdia i Juan XXIII de Benifaió completen el pòdium en la modalitat de carn de caça i de bolets mentre que La mar salà de València i La visteta de Barx obtenen el segon i el tercer guardó en borreta de Mariola