L’Ajuntament d’Ontinyent estrena aplicació móvil dins del programa Govern Obert (GO!)

Des de hui ja es pot descarregar la nova aplicació per a mòbil i tabletes electròniques creada pel Govern d’Ontinyent, per a sistemes Apple i Apple, dins d’Onitnyent, Govern Obert. Este matí, l’Alcalde d’Ontinyent i el regidor de Modernització, Joan Sanchis, han donat a conéixer l’aplicació, per telèfons mòbils i “tablets”, que permet accedir a tota la informació de la web www.ontinyent.es amb més comoditat i facilitat per als usuaris d’estos dispositius.

L’aplicació de l’Ajuntament d’Ontinyent se suma al seguit d’iniciatives vinculades a l’estratègia de creació d’una ciutat intel·ligent (Smart City), com ara l’smart park, les zones wifi, l’electrolinera, la transmissió de plenaris per vídeo conferència, l’accés amb “coworking” per mitjà del mòbil o el Foro I+T, entre moltes altres: “Amb Aquesta aplicació per a mòbils volem engrescar encara més al ciutadà en la generació d’una ciutat moderna i intel·ligent. Una aplicació no és res en si mateixa; són els ciutadans els que la tenen que fer seua”, ha insistit l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

Segons l’Alcalde, amb la nova aplicació “aprofitem les noves eines de la comunicació via internet per aconseguir una administració més àgil, eficaç, pròxima i transparent. Volem que l’Ajuntament siga cada volta més proper i accessible, i aquest és un nou pas en esta línia”, apuntaven.

L’aplicació ha estat elaborada per l’empresa Digital Value, que gestiona les pàgines web posades a l’abast per la Diputació de València a gran part dels ajuntaments de la província. Des d’ella, el tècnic informàtic Pablo Barrachina explicava que la nova aplicació ja es troba accesible a Google Play i Apple Store, i permet accedir principalment a quatre apartats bàsics que s’actualitzen amb regularitat: un apartat de notícies, un d’agenda, un altre d’avisos i finalment un d’informació general.

Entre les particularitats, exposava que l’apartat de noticies presenta dues imatges diferents segons es visualitzen des de tablets o telèfons mòbils o que l’apartat d’avisos, a més de permetre comunicar als veïns informacions urgents com talls de trànsit, obri la possibilitat a oferir en un futur altres serveis com per exemple avisos instantanis de la retirada de vehicles amb grua, entre d’altres. “La pàgina web d’Ontinyent és una de les més visitades de tots les ajuntaments de la província, i amb aquesta APP es podrà potenciar el seu aprofitament”, destacava.

Joan Sanchis recordava que al marc del pla “Ontinyent, Govern Obert” ja s’han pres altres iniciatives com ara la Bústia Ciutadana, la potenciació de l’ús de l’Oficina Virtual, la creació d’una versió multimèdia del Butlletí d’Informació Cultural, la possibilitat de visitar virtualment el Museu del Tèxtil o la creació d’una xarxa wi-fi gratuïta en diversos espais públics. A més, el Govern d’Ontinyent ha donat un impuls a la presència de l’Ajuntament en les xarxes socials amb la creació i manteniment dels espais municipals a Facebook i Twitter.

Jorge Rodríguez agraïa al regidor de Modernització, al Departament Municipal d’Informàtica i a l’empresa la seua implicació per assolir una nova ferramenta “molt senzilla, clara i alhora útil i completa, que permet resoldre molts xicotets dubtes i també obri possibilitats com l’accés a la bústia ciutadana o a compartir continguts fàcilment a les xarxes socials. En definitiva, estalviem temps, facilitem l’activitat diària dels ciutadans i al cap i a la fi es tracta de fer un Ajuntament el mes proper i accessible al ciutadans”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …