728×90 caixa onti estiu

L’Ajuntament d’Ontinyent elimina les basses del Parc de la Glorieta i renova la seua imatge

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a eliminació de les basses del Parc de la Glorieta, on s’estan realitzant també altres millores a les immediacions de la gran plataforma circular que habitualment es destina a actuacions musicals. El Regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “aquesta zona es trobava molt deteriorada i amb rajoles trencades que podien suposar un perill per als xiquets o les persones majors, pel que hem considerant que era adient realitzar esta actuació per a millorar la imatge i la seguretat del parc”.

Amb estes obres, que començaven la setmana passada i finalitzaran al llarg d’aquesta, l’accés a la plataforma serà remodelat i reduït de 8 metres perimetrals a 4; s’eliminaran les basses d’aigua que estaven inutilitzades i en mal estat; i es llevarà també les rajoles i el formigó del pis adjacent a la plataforma, que serà substituït per terra i grava, uniformant així la imatge d’aquest espai amb la de la resta del parc. En resum, destacava Manuel Cuesta, “estem netejant aquest emblemàtic parc pel que fa a la seua infrastructura, renovant la seua imatge per tal que els usuaris de totes les edats que fan ús d’ell puguen gaudir d’un espai en millors condicions i més agradable”, afegia el Regidor.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi