L’Ajuntament d’Ontinyent afavoreix la integració laboral de 10 joves amb un taller de bar i cafeteria

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un taller de bar i cafeteria amb el qual s’afavorirà la integració laboral de 10 joves d’entre 16 i 21 anys usuaris i usuàries del Centre de Menors “El Rogle”. Enguany, per primera volta, els participants que realitzen la part teòrica del curs podran realitzar pràctiques no laborals en bars i restaurants adherits a l’associació d’hostelers AHVAL, gràcies a un conveni signat per l’Ajuntament amb aquesta entitat.

El Regidor de Política Social i Ciutadania, Manuel Ruiz, assistia junt al President d’AHVAL, Jordi Martínez, i la coordinadora del Centre de Menors El Rogle, Lucia García, a la sessió d’obertura d’aquest taller, a la que assistien els joves participants. Ruiz destacava que des de l’Ajuntament d’Ontinyent “fem una aposta clara perquè cap ciutadà quede exclòs, i per això en una situació de retallades i ajustos com la  que vivim estem fent esforços per a mantenir aquest tipus de programes”.

Tots els i les participants són joves que no han finalitzar els seus estudis de Graduat en Secundària i volen rebre una formació en el sector de l’hosteleria per a la seua posterior inserció laboral, tal com destacava Lucia García, qui explicava que el curs tindrà una durada de 7 mesos, de novembre de 2012 a maig de 2013, repartit en 3 mesos de part teòrica i 4 de part pràctica a la cafeteria de l’Extensió Universitària al barri de Sant Rafel. Pel que fa a les pràctiques als restaurants associats a AHVAL, estes estaran coordinades per Jordi Martínez, qui confirmava que també participarà activament en les accions formatives a dur a terme en els joves.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …