L’ajuntament d’Albaida manifesta el seu suport al col·legi Elias Tormo de la localitat

Els familiars dels alumnes del col·legi Elias Tormo es van concentrar al migdia d’ahir davant l’Ajuntament d’Albaida per protestar sobre el retràs en l’inici de les obres que depenen de la Conselleria d’Educació i que finalment han començat hui. Aquestes obres d’urgència pretenen, entre altres coses, solucionar les filtracions produides a les aules a través d’un canaló de fibrocement.

Aquest tipus de material és altament tòxic i és per això que requerix una autorització prèvia per a la seua manipulació, fet que ha retardat a l’empresa adjudicatària en el seu inici per acometre les obres. Finalment l’empresa, hui dia 19 juliol, ja es troba al centre realitzant les actuacions previstes, entre les que, a més del canaló es troba la reparació estructural dels pilars, la ventilació del soterrani, etc…

L’alcaldia ha mantingut reunions amb la Conselleria d’Educació des de l’any 2011 per tal que es portara endavant el projecte d’un nou col·legi. Reunions a les que també han assistit membres de l’AMPA i de la direcció del centre escolar i que han servit per transmetre a la conselleria la realitat d’un col·legi que no ha experimentat cap tipus d’inversió important durant 40 anys. La conselleria serà qui determine l’actuació més adequada: l’adequació i ampliació del centre o la construcció d’un nou col·legi.

Davant la concentració de les famílies del centre escolar, l’equip de govern amb l’alcalde Josep Antoni Albert al front, els va explicar, “que estem amb ells en aquesta reivindicació i que continuarem recolzant-les per aconseguir l’escola que es mereixen”.

L’Ajuntament vol deixar clar el seu compromís per continuar reivindicant un col·legi digne i segur pels seus xiquets i el seu equip docent.

Font: Ajuntament d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La festivitat de Sant Antoni d’Ontinyent, declarades d’interés turístic Local

Les festes de Sant Antoni d’Ontinyent han estat declarades oficialment com a bé d’interés turístic …