L’Agència de Lectura de Sant Rafel guanya un 25% més d’espai i més comoditat al nou emplaçament

L’Agència de Lectura del barri de Sant Rafel d’Ontinyent ha estrenat hui nou espai: la primera planta de l’antic edifici universitari del carrer Carlos Díaz, un espai amb un 25% més d’espai, més llum i dotat de magatzem.

Es tracta d’un canvi determinat des d’Alcaldia per tal d’aprofitar aquest espai, que havia quedat en desús en traslladar-se estos estudis al nou Campus de Torrefiel. Aquest fet, que ha suposat una millora per a l’alumnat, permet al seu torn un “efecte cascada” en traslladar l’Agència de Lectura des de la Casa de Sant Rafel fins la primera planta de l’edifici de Carlos Díaz, i a l’Associació de Veïns disposar dels 120 m2 que ocupava aquest punt de lectura.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que “des del primer moment que vam tenir clar que reorganitzar els espais ens podia servir per estalviar i oferir millors serveis. Per això vam posar en marxa un Pla de Reubicació de Serveis Municipals que ens ha permès esta legislatura estalviar més d’un milió d’euros en lloguers i adquisicions d’immobles, i en esta línia hem fet esta reordenació que si bé en aquest cas no suposa cap estalvi econòmic, sí que ens permet oferir millors serveis a la ciutadania”, assenyalava.

La nova Agència de Lectura ocupa 150m2 d’espai per als lectors i compta amb altres 150m2 de magatzem que permeten tenir millor organtizats i més a l’abast els fons bibliogràfics d’aquest punt de la xarxa de biblioteques municipals. L’horari es mantindrà com fins ara: de dilluns a divendres d’11 a 13:30 hores pel matí i de 17:00 a 20:00 hores de vesprada.

Des de l’Associació de Veïns del barri, la seua Presidenta, María Modesta Pastor, valorava positivament la millora que suposa aquest trasllat, així com els nous usos projectats per al fins ara edifici universitari: la planta baixa es manté per al seu ús al programa “El Rogle”, la primera planta passa a ser una millor i més ampla Agència de Lectura, i a la segona està previst habilitar una sala d’estudis que podria ser utilitzada pels universitaris també de nit en època d’exàmens: “ara només queda acondicionar l’espai que ocupava l’agència de lectura i fer realitat la sala d’estudis, el barri guanya serveis i estem molt contents”, concloïen des de l’associació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Educació publica les pautes per a dur a terme l’admissió telemàtica per al pròxim curs

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat …