medieval2020

La Regidoria d’Obres millora la imatge del pàrking públic del Carrer del Ravalet

La regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent, al front de la qual està el regidor Manuel Cuesta, ha coordinat els nous treballs de millora del pàrking públic del Carrer del Ravalet, adjunt a l’edifici de la Casa Consistorial. En concret, la brigada d’obres municipal ha procedit a la reparació del mur de contenció d’aquest espai i s’ha habilitat una barana de ferro al lloc on fins ara hi havia unes plaques d’obra de gran tamany, que portaven en aquest indret més de 12 anys des de la seua col·locació.

Cal recordar que aquest mateix pàrking públic, molt utilitzat per gent que acudeix a fer tràmits a l’Ajuntament, ja va ser objecte d’unes obres de millora el passat mes de novembre, a les quals es va procedir a consolidar la zona on amb el pas dels anys havien aparegut nombrosos clots i despreniments, aprofitant per ampliar la capacitat d’aquesta zona d’estacionament en 5 places.

Manuel Cuesta explicava que “en consolidar el mur, hem aprofitat per llevar unes plaques d’obra que estaven literalment des del segle passat en aquest pàrking, perquè el DNI d’una ciutat és la imatge que dona als seus veïns i visitants, i volem que aquesta siga sempre el més neta possible”, insistia el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi