La Pobla del Duc continua pagant deutes de l’antic govern

La Pobla del Duc continua pagant deutes de l’antic govern del Partit Popular amb Natalio Navarro al capdavant. L’Ajuntament de la Pobla del Duc ha estat condemnat pel Jutjat Contenciós Administratiu Número 1 de València, mitjançant sentencia ferma, a pagar  41.980,98 euros per interessos de demora a l’empresa Construcciones SAHUQUILLO, encarregada de la construcció de l’actual hotel rural del municipi.

La sentència ha estat dictada després de la desestimació d’un recurs d’apel·lació interposat pel propi Ajuntament, davant el qual, el jutge ha dictaminat que està obligat a procedir al pagament ja què, durant l’etapa de govern del partit popular comandat per Natalio Navarro, l’Ajuntament no pagava les diferents certificacions per l’execució de l’obra a l’empresa constructora.

En paraules de l’alcalde de la Pobla, Vicent Gomar (PSPV-PSOE), «estem, per desgràcia, davant una nova mostra de la inoperància en la gestió municipal de l’anterior equip de govern de Natalio Navarro (PP). Una gestió deficient que, cinc anys després de la seua eixida del govern municipal, continuem pagant des de les arques públiques del municipi. A estes altures ens haurien d’explicar en què estaven pensant quan no pagaven als constructors i en quin lloc quedava l’Ajuntament de la Pobla i els seus veïns, que ara han de veure com la incompetència d’uns quants, que encara són concejals, segueix generant deutes i pagaments.”

Per la seua part, el regidor d’Hisenda, Jordi Bravo, ha qualificat esta situació com una “herència enverinada” a causa dels pleits judicials en els que encara està immers l’Ajuntament de la Pobla des del període en què governava el Partit Popular, comprés entre 2007 i 2011 ja que, si finalment és condemnat l’Ajuntament, la quantia a pagar referent a  sentències pendents per interesos de demora  pot superar els 120.000 euros.

“És lamentable que la mala gestió del PP hipoteque el futur dels comptes municipals perquè, el fet de condemnar a la Pobla, suposa una disminució de fons públics destinats a partides tant importants com el desenvolupament del nostre poble i el benestar de tots els veïns i veïnes. El pitjor, no obstant, és la incertesa amb què ens trobem davant els processos judicials com aquests, la qual merma els plans de futur per al nostre poble”, afirmen des de l’equip de govern socialista.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …