Josep Francés renuncia al seu càrrec com a regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent

El fins ara regidor d’Hisenda deixa les seues funcions per motius professionals

El Regidor d’Hisenda, Primer Tinent d’Alcalde i Portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés, presentava al plenari d’ahir la dimissió dels càrrecs que ha ocupat al consistori des de l’inici de la legislatura, per motius professionals.

Francés feia efectiva la seua renúncia en una intervenció inclosa a l’apartat d’assumptes no inclosos en l’ordre del dia, al qual explicava que la seua ha estat una decisió “meditada i pressa serenament, crec que faig el que dec de fer”, explicava, mostrant el seu agraïment “per l’oportunitat que he tingut de treballar pels demés, per la meua ciutat i pels meus ideals”. En aquest sentit, incidia en què, tot i deixar els seus càrrecs a l’Ajuntament, “no deixaré la política ni les meues idees, seguisc aspirant a que els valencians sigam un poble normal que recupere l’autoestima, i seguiré lluitant per això”.

El lloc de Josep Francès serà ocupat per Joan Gilabert, qui deixarà el seu càrrec com a coordinador del Consell Econòmic i Social (CES) per ser incompatible, i prendrà possessió de l’acta de regidor al proper plenari, passant a ocupar totes les funcions que deixa Francés. Per altra banda, al plenari d’ahir es va produir també la pressa de possessió de Blai Tomás com a nou regidor del Partit Popular, ocupant el càrrec que va deixar vacant el mes anterior la regidora Inma Martí.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …