medieval2020

Jorge Rodríguez rep Ximo Puig i Pedro Sánchez a l’estand d’Ontinyent a FITUR

L’alcalde exposa al President del Consell i al candidat socialista a la Presidència del Govern els atractius dels municipis d’interior de la província.

El Govern d’Ontinyent aprofitarà el Pla Estratègic de ciutat per optimitzar l’aprofitament del turisme com un motor més de l’economia local.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia hui al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i posteriorment al candidat socialista a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez, al stand d’Ontinyent en FITUR.

Coincidint amb la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana a la fira, el també President de la Diputació de València rebia en primer lloc a Puig al stand d’Ontinyent, on l’obsequiava amb una revista d’imatges dels Moros i Cristians editada per l’Ajuntament. En un encontre al qual també participava el President de la Mancomunitat de Municipis, Vicent Gomar, Jorge Rodríguez departia amb Ximo Puig sobre la importància de potenciar el turisme com a “un motor més” de l’economia dels municipis d’interior.

Més tard Jorge Rodríguez rebia Pedro Sánchez a la zona dedicada a les comarques de València, en el pavelló 7 de la fira, on Ontinyent es troba situada en l’àrea temàtica dedicada al turisme d’interior. En aquesta visita, a la que també participaven els alcaldes de Gandia, Diana Morant, i Xàtiva, Roger Cerdà, animava Pedro Sánchez a descobrir personalment els nombrosos atractius turístics de la província, i entre ells els d’Ontinyent.

La regidora de Turisme d’Ontinyent, Sayo Gandia, ha avançat que a la ciutat “estem treballant en un Pla estratègic de ciutat que atendrà molt especialment l’àmbit turístic i les possibilitats d’aprofitar al màxim tot el nostre potencial turístic”, avançava. Entre altres atractius “que ens defineixen com a poble”, segons apunta la regidora, destaca “la gastronomia, les festes de Moros i Cristians que estan en procés de ser declarades d’interès turístic internacional, paratges naturals emblemàtics i un centre històric que posa la cultura a l’abast de tots, com el recent festival de circ que ha sigut tot un èxit”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi