Formació gratuïta per a joves a Ontinyent sobre com crear la seua empresa

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública l’obertura del termini per a inscriure’s en el Programa d’Empreniment Juvenil que organitzarà en novembre en la ciutat Càmara València amb la col·laboració de Divalterra i el consistori ontinyentí. Es tracta d’una acció formativa adreçada a menors de 30 anys que vulguen desenvolupar un projecte empresarial, als que el regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, feia una crida “a aprofitar una oportunitat única de formar-se amb un programa completíssim, que només s’ofereix a 10 localitats contant la nostra, i que brinda als i les participants la possibilitat de comptar amb accions individualitzades de seguiment i fins i tot de ‘mentoring’ en la posada en marxa de projectes”, explicava.

El programa, que es desenvoluparà al viver d’empreses d’Ontinyent (C/Fco Cerdà, 49) inclourà una part de formació grupal de 35 hores del 9 al 17 de novembre de 9:00 a 14:00 h, i una formació Individual amb tutories del 18 al 30 de novembre en horari a concretar. Es comptarà amb accions d’acompanyament i seguiment individualitzat de 15 hores de durada; experiència formativa pràctica de 5 hores en els Vivers d’empreses de les Càmeres i s’oferirà també la possibilitat de formar part dels 70 projectes empresarials que comptaran amb un Mentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos d’inici de la seua activitat. Entre els continguts dels mòduls del programa s’inclouen aspectes com màrqueting, promoció i comercialització; creativitat, innovació i transferència de tecnologia; aplicacions informàtiques, gestió de la informació, internet i xarxes socials; àrea jurídic – fiscal en l’empresa; finances; qualitat, prevenció de riscos laborals i medi ambient o direcció de projectes.

L’objectiu general és incorporar al mercat laboral al col•lectiu de joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil, No ocupats i no integrats en els sistemes d’educació i formació, promocionant per via de l’empreniment de manera general l’activitat econòmica empresarial de la província de València, mitjançant l’organització i promoció d’activitats docents orientades a la formació per a l’empreniment.

Pablo Úbeda destacava que amb aquest programa “el Govern d’Ontinyent continua apostant per diversificar l’economia potenciant l’emprenedorisme i veient l’autoocupació de qualitat com un nintxol de creació de llocs de treball de qualitat. Amb aquesta iniciativa, que forma part dels tallers i programes que venim oferint des de l’Oficina de l’Emprenedor, volem seguir a més a més en la línia de tenir en compte les polítiques de joventut de manera transversal en totes les àrees de l’acció de govern. Agraïm la col·laboració de Càmara València i també de l’empresa pública de la diputació Divalterra el seu recolzament, i esperem que el programa siga aprofitat al màxim pels i les nostres joves”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comencen les obres del CEIP Lluís vives, i a licitació les obres del CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres del CEIP Lluís Vives i ha tret a concurs …