Home > General > EUPV destaca el paper dels seus representants a l’hora de destapar la corrupció a la Diputació i l’Ajuntament de València

EUPV destaca el paper dels seus representants a l’hora de destapar la corrupció a la Diputació i l’Ajuntament de València

Esquerra Unida del País Valencià a la Vall d’ ha volgut transmetre, a través d’una nota de premsa, algunes consideracions en relació a la corrupció destapada fa uns dies que afecta a la i l’Ajuntament de València:

“Davant l’escàndol i la indignació ciutadana per la corrupció descoberta a la Diputació de València i a l’Ajuntament de la capital, des d’ de la Vall d’Albaida volem manifestar algunes consideracions:

Destapar esta trama de corrupció ha sigut possible gràcies a l’actitud valenta i honesta de la Diputada d’EUPV Rosa Pérez i la col·laboració de l’ex-portaveu d’EUPV en les Corts Ignacio Blanco, tots dos amb el suport de la direcció d’EUPV, que han hagut d’enfrontar-se a tot l’aparell del i els seus altaveus mediàtics reaccionaris.

Estos fets donen la raó a EUPV, puix ja fa molts anys que estem proposant la dissolució de les Diputacions, així com les empreses instrumentals –Imelsa-, que són un niu de corrupció i amiguisme per a “col·locar” polítics, majorment del PP/ que han perdut eleccions municipals. Com a exemple, cal recordar que tant i (de 2007 a 2011) com (de 2011 a 2015) van ser assessors de la Diputació sota la presidència d’, en ambdós casos després de perdre les eleccions locals, sense que se n’adonaren de la trama que estava desenvolupant-se al seu voltant.

Confiem que caiga tot el pes de la Justícia sobre tots els responsables –polítics, empresaris i col·laboradors- que per activa o per passiva van estar embutxacant-se diners de tothom justament en una època on la gent treballadora ho estava passant tan malament”.

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *