Home > General > Es reparteixen a Ontinyent 17.000 calendaris per fomentar la correcta gestió del fem a casa

Es reparteixen a Ontinyent 17.000 calendaris per fomentar la correcta gestió del fem a casa

L’Ajuntament d’Ontinyent esta procedint estos dies al repartiment entre els veïns i veïnes de 17.000 calendaris que fomenten la correcta gestió de als domicilis. Es tracta d’una iniciativa que baix el lema “Per un Ontinyent net” aprofita el repartiment de calendaris de recollida de de 2017 per dur a terme una nova acció que afavorisca .

La regidora de , Patrícia Folgueras, explicava que “de manera visual i comprensible exposem que la correcta gestió del fem comença a casa, i per això cal distinguir entre els diferents tipus de deixalles” . Així, es llancen missatges com la necessitat de no deixar les bosses al carrer una volta haja passat el camió de recollida de fem; que les zones d’aportació de , paper i plàstic s’han d’utilitzar adequadament, o que els residus impropis (oli, pintura, electrodomèstics, runa…) cal dur-los a l’ecoparc.

Patricia Folgueras afegia que “reciclar ens aporta estalvi econòmic i altres beneficis directes, però també guanyem un més segur, de més qualitat, i ajuda a reduir la contaminació i aportat el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic. Fer una gestió eficient ens ajuda a assolir una ciutat més sostenible”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç IN i l’Ajuntament celebren el Dia de la Mare repartint plantons d’arbres autòctons

L’associació de comerciants Comerç IN celebrarà el “Dia de la Mare” repartint 1000 plantons d’arbres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *