ua 2018
Home > General > Es reparteixen a Ontinyent 17.000 calendaris per fomentar la correcta gestió del fem a casa

Es reparteixen a Ontinyent 17.000 calendaris per fomentar la correcta gestió del fem a casa

L’Ajuntament d’Ontinyent esta procedint estos dies al repartiment entre els veïns i veïnes de 17.000 calendaris que fomenten la correcta gestió de fem als domicilis. Es tracta d’una iniciativa que baix el lema “Per un Ontinyent net” aprofita el repartiment de calendaris de recollida de residus de 2017 per dur a terme una nova acció que afavorisca reciclatge.

La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, explicava que “de manera visual i comprensible exposem que la correcta gestió del fem comença a casa, i per això cal distinguir entre els diferents tipus de deixalles” . Així, es llancen missatges com la necessitat de no deixar les bosses al carrer una volta haja passat el camió de recollida de fem; que les zones d’aportació de vidre, paper i plàstic s’han d’utilitzar adequadament, o que els residus impropis (oli, pintura, electrodomèstics, runa…) cal dur-los a l’ecoparc.

Patricia Folgueras afegia que “reciclar ens aporta estalvi econòmic i altres beneficis directes, però també guanyem un medi ambient més segur, de més qualitat, i ajuda a reduir la contaminació i aportat el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic. Fer una gestió eficient ens ajuda a assolir una ciutat més sostenible”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

A licitació l’enllumenat dels carrers Martínez Valls i José Iranzo

El consistori trau a licitació per 112.161 euros la substitució de 44 punts de llum que millorarà el rendiment sense perdre qualitat lumínica