Es desinfecten 25 edificis i instal·lacions públiques per preparar-les per a la Fase 1

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint esta setmana a la neteja i desinfecció intensiva d’un total de 25 edificis i instal·lacions públiques per preparar-les per a la fase 1 de desconfinament decretada pel Govern d’Espanya, que es preveu que entre en vigor a la ciutat el proper dilluns, així com les posteriors.

El regidor de Neteja, Manuel Cuesta, recordava que a des de l’inici de l’Estat d’Alarma l’Ajuntament va intensificar les tasques de neteja viària als carrers i als edificis públics que s’han mantingut oberts tot aquest temps: les oficines de Policia Local, Serveis Socials i l’edifici central consistorial de la Plaça Major. A més a més també es va aplicar una neteja intensiva en centres educatius i demés edificis municipals clausurats pel coronavirus.

Amb les modificacions introduïdes pel Govern d’Espanya en l’estat d’alarma s’intensifica el trànsit de persones per diferents espais, i així, explicava Cuesta, «la regidoria de Parcs i Jardins va efectuar tasques de neteja especials a les zones verdes abans que s’obriren, i ara, amb l’arribada de la Fase 1, des de Neteja anem a actuar tot un seguit d’instal·lacions públiques que bé en esta fase o en les següents van a ser utilitzats, bé amb els seus usos habituals o amb altres com el repartiment de mascartes», destacava.

Estos llocs són els Col·legis Carmelo Ripoll, Martínez Valls, Vicent Gironés, Bonavista, La Solana, Lluis Vives; el Centre d’Educació Especial Vall Blanca; EPA Sant Carles; Museu MAOVA; Oficina de Turisme; Palau de La Vila; Biblioteques Central i de Sant Josep; Punt de Lectura de Sant Rafel; pistes d’atletisme i tennis, velòdrom, i zona de tir amb arc del Poliesportiu; Centre de Menors El Rogle; zona comú del CIM de Sant Rafel; Centre Civic el Llombo; hall de la Casa de Cultura de Sant Rafel; hall i taquilla del Teatre Echegaray; Casa del Parc de les Boles cedida a l’Associació Veïnal de Sant Josep; i local de l’edifici d’Infopolicia del Marc del Mestre Ferrero.

Cuesta, que explicava que esta neteja intensiva serà efectuada diluint en aigua hipoclorit de sodi i altres productes autoritzats per la Conselleria de Sanitat en la lluita contra el Covi-19, recordava a la ciutadania que «tota precaució és poca davant una situació com la que estem vivint. L’alcalde demanava esta setmana a tota la població que no li pergam el respecte a la malaltia, perquè el covid19 segueix actiu i només complint entre totes i tots les mesures de seguretat podrem seguir avançant el en desconfinament», concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obrirà en la Fase 2 el pavelló, gimnàs i trinquet del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà amb l’entrada en la Fase 2 del desconfinament els espais utilitzables al …