728x90px covid-aj-onti-01

Els socialistes proposen una brigada d’intervenció ràpida per resoldre incidències viàries en menys de 48 hores

Fer d’Ontinyent una ciutat intel·ligent, cada volta més moderna i amb millors serveis. Aquest és l’objectiu de la bateria de propostes en matèria de gestió eficient que hui presentava l’alcalde i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, qui destacava que “anem a incrementar l’aposta per fer de la nostra una Smart City: una ciutat intel·ligent a la qual les tecnologies de la informació i la comunicació entre la ciutadania i l’Administració permeten una millor eficiència en la gestió de serveis públics”, destacava.

Estes propostes per potenciar la gestió eficient inclouen la creació de la Brigada d’Intervenció Ràpida “Ontinyent Avisa”, un servei per actuar davant incidències a la via pública en menys de 48 hores, pel qual els ciutadans, mitjançant telèfon, Whatssapp o xarxes socials, puguen posar en coneixement de l’Ajuntament les anomalies detectades i que aquestes es resolguen el més ràpidament possible.

El programa electoral socialista en esta matèria contempla també la implantació de dos retens de Policia Local als barris de Sant Josep i Sant Rafel: “Hem tornat el reten de la Policia al centre de la ciutat, hem recuperat el servei de Policia de Barri, i ara podem fer aquest nou pas per seguir acostant la Policia Local a la ciutadania”, avançava Jorge Rodríguez, qui assenyalava que estos retens també podran servir com a punt de Registre Municipal.

Com que la promoció econòmica seguirà sent una prioritat, la gestió eficient també es potenciarà en esta matèria, amb la creació d’una Oficina de l’Emprenedor per unificar serveis administratius que faciliten l’obertura de noves empreses i agilitzen gestions; o la posada en marxa d’un servei de tutorització i “mentoring” per a aquelles activitats econòmiques i professionals que s’instal·len a la ciutat, comptant amb l’assessorament d’especialistes.

També es planteja impulsar l’administració electrònica i ampliar les zones wi-fi, crear el Servei d’Atenció a la Ciutadania com a finestreta única per rebre informació municipal, registrar documents o fer gestions senzilles, i elaborar la Carta Municipal de Serveis. Aquest document arreplegarà els compromisos de qualitat de l’Ajuntament amb la ciutadania, que especificarà els diferents serveis que presta l’Ajuntament així com la duració de les gestions, i serà revisada anualment atenent les queixes i suggerències ciutadanes.

El candidat dels socialistes recordava que per elaborar el programa es van dur a terme prop de 20 reunions amb diferents sectors ciutadans a les que van assistir quasi 500 persones, encontres “que ens han servit per plantejar propostes com les que presentem hui, pensades per posar l’accent en les persones, perquè per a nosaltres Ontinyent i els ontinyentins estan per damunt de tot, i així volem que continue sent a la propera legislatura”, concloïa Jorge Rodríguez.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ontinyentí Rafa Beneyto impulsa les mesures tributàries de la Generalitat contra la crisi del Coronavirus

El Director General de Tributs de la Generalitat Valenciana ha detallat mesures “per contribuir a …