Els Juniors de Sant Josep finalitzen les seues festes

L’ultima setmana de les festes, començava el divendres 18 de matí amb una edició més de la Kermesse. De vesprada els més menuts van poder fer les delícies dels pares i familiars amb la Dansà fins a acabar la mateixa als peus de la Falla. Més tard, el patí anà omplint-se per l’esperada Verbena de Falles i el tradicional concurs de Pastissos i Rebosteria.

Els guanyadors del concurs de Pastissos a la secció de gust va ser per a l’equip Therasia de Goys i Haruka de Mascletà. Quant a l’originalitat dels pastissos, els premi va ser per a l’equip Eufrates de Com Som. Per la Rebosteria els premis foren els següents: Per a la categoria A; Gust per l’equip Icaras d’Eslabó i originalitat per a Tamahawk també d’Eslabó. A la categoria B el premi al gust va ser per a Obi de Com Som. Aquesta activitat va poder-se realitzar gràcies a la col·laboració de “Caixa Popular”

En acabar el concurs tots els grups passaren a gaudir d’un sopar baix braç per agafar forces per a la Verbena posterior que començà després de la Retreta pels carrers del barri. La vetllada va acabar amb un castell de focs d’artifici acompanyat de la marxa mora Chimo.

El dia gran de la festa començà amb la despertà pels carrers del barri i el posterior esmorzar de pares i educadors acompanyats per la banda de música. A les 10 del matí es celebrà la missa de campanya al pati de la nostra parròquia i al finalitzar tornarem a tindre l’última jornada de la nostra volguda Kermesse, on poguérem acabar de gaudir dels jocs que ens havien preparat els diferents equips i on es va poder canviar els punts a la Tómbola patrocinada pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent.

A les 12:30 i després de la cercavila, els fallers es van dirigir cap a l’església parroquial per celebrar la missa major en honor del nostre patró i finalitzada aquesta, es va disparar una mascletà aèria que va fer vibrar tot el barri.

La vesprada es va presentar molt nuvolosa i amb risc de pluja que va aparéixer més tard. Tot i això no va deslluir la solemnitat per part dels xiquets, joves i majors de la nostra parròquia per acompanyar el nostre Patró, pels carrers del barri, a la processó.

L’aparició de la pluja va fer que l’espectacle de la cremà fóra reduït i que la cremà i l’acte del ninot indultat s’avançaren a les 20:30 h  per por a què aquesta no deslluïra l’acte de la Cremà. També a l’espectacle, patrocinat per “Construcciones Francés”, es lliuraren els premis a la Kermesse que enguany van tindre el nom de Kon-Tiki i Amazonas com a més conservats i nets, Siros i Volga com a originals i Kapsikun i Takara als més jugats.

Arribat el moment, els fallers majors, acompanyats de la resta de fallers, el cap de centre En Jose Enrique Enguix, el retor de Sant Josep En José Maria Payà, l’alcalde d’Ontinyent i president de la diputació de València En Jorge Rodriguez i la regidora de joventut Katty Ushiña van procedir a indultar el ninot que se salvaria de la cremà d’enguany. Després d’aquest emotiu acte, va tindre lloc un espectacular castell de focs artificials, previ a la traca final que va encendre la falla i van omplir de soroll, color i olor de quasi tots els carrers del nostre barri i posar el punt  final a les Festes del 2016.

Un any més, els Juniors de Sant Josep, hem celebrat les nostres festes que no hagueren sigut les mateixes sense el suport i l’estima de tot el poble d’Ontinyent, la col·laboració de totes aquelles entitats i empreses que ens han recolzat en totes les activitats realitzades i en especial a l’excel·lentíssim Ajuntament d’Ontinyent i a Caixa Ontinyent, que han estat sempre al nostre costat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …