medieval2020

El Soterrani de les Idees reprèn la seua activitat amb jornades de portes obertes

El nou cicle de tallers i activitats per a emprenedors es presentarà pròximament

L’espai de formació i treball comú “Soterrani de les Idees” creat per l’Ajuntament d’Ontinyent reprèn la seua activitat després de la pausa estival amb les jornades de portes obertes que tenen lloc cada divendres. A més, pròximament es presentarà el nou cicle de tallers i activitats amb el qual es dinamitzarà el ‘coworking’, que es com es coneixen aquest tipus d’espais de treball comú.

El “Soterrani de les Idees” planteja la convivència de projectes emprenedors, de manera que es troben sinergies i es fomenten col·laboracions entre emprenedors en situacions similars. “Les competències sobre ocupació són exclusives de la Generalitat”, explicava Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, “però des del Govern d’Ontinyent no ens anem a quedar de braços creuats davant la crisi i anem a seguir apostat per iniciatives que fomenten la creació de llocs de treball i l’activitat econòmica”, manifestava.

D’aquesta manera, el soterrani (ubicat al Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent, al carrer Maians número 19) serà d’entrada lliure els divendres, amb una tarifa per a la resta de dies de 60 euros a l’any o de 10 euros mensuals, “un preu públic molt assequible perquè no volem que la taxa siga impediment per a res”, destaquen des del Govern d’Ontinyent.

 

 

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi