El PSOE d’Ontinyent condemna les càrregues policials a València i demana responsabilitats

El grup municipal socialista d’Ontinyent ha presentat una moció per a que el plenari de l’Ajuntament “condemne i rebutje” les càrregues policials dutes a terme els passats dies contra els estudiants de l’IES Lluís Vives de València. A la moció es demana també el cessament del Cap Superior de Policia de la Comunitat Valenciana i de la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, així com una investigació a fons dels fets per a depurar responsabilitats i retirar del servei a aquells agents que hagen violat la llei i els drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes.

L’alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, ha criticat el que ha qualificat de “violència gratuïta” amb els estudiants menors d’edat del IES Lluís Vives de València, qualificant de “indignant” el tractament rebut per uns estudiants “que només fan que expressar un malestar i defensar els seus drets”. Jorge Rodríguez es va assabentar esta setmana que una de les persones ferides a València es una jove d’Ontinyent. La família de l’agredida es va posar en contacte amb l’Alcalde d’Ontinyent, qui va oferir el seu suport a la jove: “és indignant que després de 30 anys de democràcia encara tingam que assistir a episodis tan lamentables i poc edificants com els de veure a la policia perseguir a joves per reclamar tenir una educació pública i de qualitat”.

Per la seua banda, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Rebeca Torró, també ha lamentat les càrregues policials “que han produït desenes de detencions i ferits de ciutadans valencians que han eixit a lluitar per una educació pública que des de fa molts anys ve sent més que maltractada pel govern del Partit Popular”. En paraules de Rebeca Torró, l’educació dels i les joves deuria ser prioritària per a les Administracions Públiques, “ja que la formació i la qualificació de la societat són les ferramentes més efectives per al  desenvolupament de tot un país”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …